GPS routes
   

Over ons


Contact


JaTi
tel.: 06-1240-1550
www: www.jati.nl
e-mail: info@jati.nl


"   Nogmaals bedankt. Onze klanten komen steeds met enthousiaste verhalen
terug.  
"
We hebben inmiddels een groot aantal routes ontwikkeld voor onszelf (voor onze events) en voor klanten. Een aantal routes is vrij beschikbaar. Die kun je hier bekijken en downloaden en zelf uitproberen.

Wageningen trails

De Wageningen trails zijn een aantal GPS wandelroutes in en rond Wageningen.

Wageningen trail 1: Het Renkums beekdal
Een wandeling van 10 km langs en door Het Renkums beekdal door loof- en naaldbossen, langs kleinschalig akkerland en glooiende weiden, eeuwenoude lanen en natuurlijk het schitterende Renkums beekdal.
Klik hier voor meer informatie...

GPS routes JaTi

Wageningen trail 2: Ede - Wageningen
Deze route van 20 km, van het treinstation Ede-Wageningen naar het busstation Wageningen, gaat via landgoederen, langs beken, door bossen en uiterwaarden.
Klik hier voor meer informatie...

Wageningen trail 3: Wageningen - Arnhem
Deze route van ongeveer 25 km, die begint in Wageningen en eindigt in Arnhem, brengt de wandelaar langs de mooiste plekjes van de Zuid-Veluwe.
Klik hier voor meer informatie...

Geocaches van JaTi

Voor de wat meer ervaren geocacher hebben we vier geocaches uitgezet.

Het mysterie van de drie zusjes
De klassieker over de bosarbeider, zijn onthoofde vrouw en hun drie verdwenen dochtertjes.
Klik hier voor meer informatie...

Het middelpunt van Nederland
Een zoektocht naar het middelpunt van Nederland. Klik hier voor meer informatie.

Geocaching met JaTi

De bakens van Malpigi
Een zwerftocht over het Kootwijkerzand op zoek naar de schatten van Malpigi van Arnhem.
Klik hier voor meer informatie...

De zwerver
Een traditionele cache. Op dit moment verborgen in de buurt van Rotterdam.
Klik hier voor meer informatie...

Cultuurhistorische routes

De Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed heeft een groot aantal cultuurhistorische routes uitgezet die in boekjes worden beschreven. Wij hebben die routes geschikt gemaakt voor GPS, zoals:

Almere
Twee fietsroutes die een goed beeld van de inpoldering en het moderne Almere met zijn opvallende architectuur.
Klik hier voor meer informatie...

Pannerdensch kanaal
Rondom het Pannerdensch kanaal zijn twee fietsroutes uitgezet. Deze routes zijn ook als GPS route beschikbaar.
Klik hier voor meer informatie...

GPS routes Drenthe

In Drenthe hebben we voor het Recreatieschap Drenthe 5 GPS wandelroutes aangelegd. Het zijn afwisselende routes door bos, natuur en agrarisch gebied. De routes variëren van 6 tot 15 km en liggen tussen Beilen en Hoogeveen.
Klik hier voor meer informatie...

Geocaching met JaTi

Vicky Vermist

Voor Floravontuur Promotie Zoetermeer hebben wij de superspannende gps-speurtocht Vicky Vermist gemaakt. Het is de bedoeling dat je met behulp van een GPS op zoek gaat naar Vicky die in de buurt van SnowWorld Zoetermeer is meegenomen door een onbekend persoon.
Klik hier voor meer informatie...

GPS fietsroute Bronckhorst

Voor de fietser (en de automobilist) hebben we in de gemeente Bronckhorst een GPS route uitgezet van ruim 40 km. De route begint en eindigt in Vorden en toont de 'parels' van een van de grootste en mooiste gemeenten van Nederland. Het is geen gewone route maar een gps fotopuzzeltocht.
Klik hier voor meer informatie...

Route-ontwikkeling

Het uitzetten van (GPS) routes is één van onze belangrijkste activiteiten. We hebben inmiddels vele honderden wandel- en fietsroutes uitgezet en geocaches gemaakt in alle soorten en maten. Op deze pagina vind je een kleine selectie van de routes die wij hebben uitgezet voor onszelf maar ook voor hotels, campings en terreinbeheerders, zoals Staatsbosbeheer en De Hoge Veluwe. Ook voor jou kunnen we een GPS route maken. Lijkt het je leuk om jouw klanten eens wat anders aan te bieden dan een standaard wandeling, neem dan contact op met:

JaTi
tel.: 06-1240-1550
www: www.jati.nl
e-mail: jati@wallawalla.nl

 

  JaTi voor GPS bedrijfsuitjes, GPS routes en GPS verhuur     
    webdesign door walla walla  
  JaTi is vermeld op:  
<!--Begin Walla Walla webdesign pagina voor oude browsers--> <font face="verdana,arial,helvetica" color="#000066" size="5"> JaTi - voor recreatie met de GPS ( geocaching en GPS - routes ) <br><br> <font face="verdana,arial,helvetica" color="#000066" size="2"> Sinds een paar jaar is GPS populair bij recreanten. En deze populariteit neemt snel toe. Een GPS wordt door recreanten veel gebruikt om hun route te bepalen en voor geocaching (schatzoeken). We zetten GPS routes en geocaches uit voor iedereen die daar belangstelling voor heeft. Ook verkoopt en verhuurt JaTi GPS'en en organiseert zij speciale bedrijfsuitjes en GPS events."> <br><br> Trefwoorden: jati, gps, bedrijfsuitje, bedrijfsuitjes, cache, geocache, geocaching, route, routes, familiefeest, familiefeesten, personeelsuitje, personeelsuitjes, personeelsfeest, groepsuitje, groepsuitjes, personeelsfeesten, kinderfeestje, kinderfeestjes, verjaardagsfeestje, verjaardagsfeestjes, verhuur