Bedrijfsuitjes en andere events op maat
   

Over ons


Contact


JaTi
tel.: 06-1240-1550
www: www.jati.nl
e-mail: info@jati.nl


"   Het uitje dat jullie afgelopen dinsdag voor ons georganiseerd hebben, was SUPER!  "Naast onze vaste uitjes kunnen we natuurlijk ook maatwerk leveren.

Events op maat

Wij bieden een groot aantal bijzondere bedrijfsuitjes aan. Maar als dit nog niet is wat je zoekt, neem dan contact met ons. We kunnen dan samen een programma samenstellen dat helemaal aansluit bij je wensen. Wij denken graag met je mee om je ideeën te realiseren en jullie een onvergetelijke dag te bezorgen.

GPS bedrijfsuitje The best of geocaching

Events die wij op maat hebben gemaakt, zijn bijvoorbeeld:

 • Een speurtocht per auto van Moordrecht naar Wageningen i.v.m. een 25 jarig huwelijk

 • G(e)o Culinair: zoektocht naar Gelderse en Overijsselse streekproducten i.o.v. GOBT

 • Wageningen City of Crime: een festival over misdaad in samenwerking met bekende thrillerschrijvers

 • Sinterklaastocht voor het Ministerie van Defensie

  GPS bedrijfsuitje The best of geocaching

 • GLOW: een spannende en uitdagende tocht in het donker

 • Lost Castle: een zoektocht naar een verdwenen kasteel (rond kasteel Doorwerth) voor PricewaterhouseCoopers

  Tijdsduur

  1 uur - dagen

  Inclusief

 • Op basis van offerte

  Prijzen

  Op basis van offerte.

  Locaties

  Overal in Nederland en in het buitenland.

  GPS bedrijfsuitje The best of geocaching

  Waarom JaTi?

  Als je het leuk lijkt om met een gps een schat te gaan zoeken, dan ben je bij JaTi aan het juiste adres. We kennen alle ins-en-outs van het geocachen en kunnen je dan ook als geen ander de kick ervan laten ervaren. We zorgen voor een goede uitleg, een gezellige sfeer en vooral ook voor geweldige routes, want het maken er van is onze specialiteit. Wij hebben onder andere een aantal van Nederlands populairste caches gemaakt, zoals de veel bekroonde caches Het mysterie van de drie zusjes en De bakens van Malpigi.

  Klik HIER voor referenties en reacties.

 •  

    JaTi voor GPS bedrijfsuitjes, GPS routes en GPS verhuur     
      webdesign door walla walla  
    JaTi is vermeld op:  
  <!--Begin Walla Walla webdesign pagina voor oude browsers--> <font face="verdana,arial,helvetica" color="#000066" size="5"> JaTi - voor recreatie met de GPS ( geocaching en GPS - routes ) <br><br> <font face="verdana,arial,helvetica" color="#000066" size="2"> Sinds een paar jaar is GPS populair bij recreanten. En deze populariteit neemt snel toe. Een GPS wordt door recreanten veel gebruikt om hun route te bepalen en voor geocaching (schatzoeken). We zetten GPS routes en geocaches uit voor iedereen die daar belangstelling voor heeft. Ook verkoopt en verhuurt JaTi GPS'en en organiseert zij speciale bedrijfsuitjes en GPS events."> <br><br> Trefwoorden: jati, gps, bedrijfsuitje, bedrijfsuitjes, cache, geocache, geocaching, route, routes, familiefeest, familiefeesten, personeelsuitje, personeelsuitjes, personeelsfeest, groepsuitje, groepsuitjes, personeelsfeesten, kinderfeestje, kinderfeestjes, verjaardagsfeestje, verjaardagsfeestjes, verhuur