GPS verhuur / huren van een GPS
   

Over ons


Contact


JaTi
tel.: 06-1240-1550
www: www.jati.nl
e-mail: info@jati.nl


"   Mede dankzij jullie GPS hebben we mooie tochten kunnen lopen.  "Als je zelf eens op pad wilt, kun je een GPS ontvanger bij ons huren. We verhuren GPS ontvangers aan bedrijven en particulieren.

GPS verhuur

Wij verhuren de Garmin eTrex H en de Garmin Dakota 10.

Garmin eTrex H
De eTrex H is een eenvoudige en zeer gebruiksvriendelijke GPS. Je bedient hem met 5 knoppen. Hij heeft geen kaart. Je navigeert op de pijl. Dat maakt het lopen met deze GPS extra spannend. Wij gebruiken deze GPS voor groepen die gaan geocachen of bijv. 7 Missions gaan spelen. We verhuren deze GPS vooral aan mensen die iets voor een grotere groep organiseren.

Garmin Dakota 10
De Dakota is een wat luxere GPS met touch screen. Je navigeert op de kaart in combinatie met een richtingsaanwijzer. Dit apparaatje is ideaal als je een keer zelf wilt gaan geocachen of een route wilt wandelen.

GPS verhuur
Dakota 10

Aanvullende informatie en mogelijkheden

 • We leveren elke GPS met een speciaal door ons gemaakte beknopte handleiding.
 • Een GPS ontvanger kan gehuurd worden voor 1 dag of voor langere tijd. De prijzen zijn afhankelijk van de tijd dat de GPS wordt gehuurd.
 • We kunnen ook een route voor je in de GPS laden, zodat je gelijk op pad kunt.
 • We verhuren ook fietssteunen en kabeltjes voor tussen de PC en de GPS zodat je zelf routes in de GPS kunt laden.
 • We verhuren ook grotere aantallen (alleen eTrex H)

  Prijzen

  Garmin eTrex H

  1 dag
  2 dagen
  1 week
  1 maand
  € 10,00
  € 15,00
  € 20,00
  € 30,00

  Garmin Dakota 10

  1 dag
  2 dagen
  1 week
  1 maand
  € 12,50
  € 18,75
  € 25,00
  € 37,50

  Als wij een route voor je in de GPS moeten laden kost dat € 3,50. De huur van een kabeltje voor tussen de PC en GPS kost
  € 3,50. De borg bedraagt € 100 per gps. De borg moet contant worden betaald als de GPS ontvanger wordt opgehaald. Bij het ophalen moet je je legitimeren met een geldig paspoort of rijbewijs.

  GPS verhuur
  eTrex H

  Locaties

  De GPS moeten worden opgehaald in Wageningen. Maak altijd even een afspraak over het precieze tijdstip.

   

    JaTi voor GPS bedrijfsuitjes, GPS routes en GPS verhuur     
      webdesign door walla walla  
    JaTi is vermeld op:  
  <!--Begin Walla Walla webdesign pagina voor oude browsers--> <font face="verdana,arial,helvetica" color="#000066" size="5"> JaTi - voor recreatie met de GPS ( geocaching en GPS - routes ) <br><br> <font face="verdana,arial,helvetica" color="#000066" size="2"> Sinds een paar jaar is GPS populair bij recreanten. En deze populariteit neemt snel toe. Een GPS wordt door recreanten veel gebruikt om hun route te bepalen en voor geocaching (schatzoeken). We zetten GPS routes en geocaches uit voor iedereen die daar belangstelling voor heeft. Ook verkoopt en verhuurt JaTi GPS'en en organiseert zij speciale bedrijfsuitjes en GPS events."> <br><br> Trefwoorden: jati, gps, bedrijfsuitje, bedrijfsuitjes, cache, geocache, geocaching, route, routes, familiefeest, familiefeesten, personeelsuitje, personeelsuitjes, personeelsfeest, groepsuitje, groepsuitjes, personeelsfeesten, kinderfeestje, kinderfeestjes, verjaardagsfeestje, verjaardagsfeestjes, verhuur