The Big Escape
   

Over ons


Contact


JaTi
tel.: 06-1240-1550
www: www.jati.nl
e-mail: info@jati.nl


"   Absoluut
ons leukste
personeelsuitje
tot nu toe.  
"
The Big Escape is de beste citygame van Nederland. Deze 2,5 uur durende buitenactiviteit is een unieke mix van uitdagende opdrachten, raadsels en puzzels. Bij dit spel speel je in teams tegen elkaar. Het team dat de opdrachten het best weet te volbrengen wint het spel.

The Big Escape

Bij The Big Escape is het centrum van de stad je speelveld. Dit speelveld is ingedeeld in 8 zones. Je kunt met je team punten scoren door uit zoveel mogelijk zones te ontsnappen. Om uit een zone te ontsnappen, moet je een missie uitvoeren.

Bedrijfsuitje The Big Escape

8 Missies

De missies die je gaat uitvoeren, zijn zeer verschillend van opzet. Er zijn zoek-, puzzel- en doe-opdrachten. De missies zijn:

Zone A
Een eenvoudige opdracht om er een beetje in te komen. Gewoon een letter noteren. Maar misschien is dat lastiger dan je denkt.

Blind Spot
Ga op zoek naar een eenvoudig metalen plaatje... Een puzzel van hoog niveau.

Se7en
Een mysterieus getal verbergt een nog geheimzinnerige code. Wat is de code?

Magic Square
Een lastige opdracht en nog lastiger te vinden... hoewel de aanwijzing duidelijk is: zoek bj de regenpijp.

Photoshoot
Ga op zoek naar de 7 mysterieuze objecten die in de stad zijn gefotografeerd.

Bedrijfsuitje The Big Escape

The GameMaster
Pak je telefoon en maak een afspraak met de Master of the Game.

Het kokertje
Gewoon het kokertje zoeken bij de lantaarnpaal? Ja, dag.... En dan begint de opdracht pas echt.

The Billboard
Een poster met letters, heel veel letters. Maar waarvoor?

Bonusopdrachten

Tijdens het spel krijg je ook nog een hele batterij aan bonusopdrachten voor de kiezen. Met deze bonusopdrachten kun je extra punten scoren. En door deze bonusopdrachten wordt het spel nog dynamischer.

Bedrijfsuitje The Big Escape

De Winnaars

Aan het eind van het spel, verzamelen de deelnemers zich op de eindlocatie. Hier wordt bepaald welk team The Big Escape het beste heeft gespeeld. Voor hen is er een trofee en mooie prijs. Voor de teams die het spel wat minder goed hebben gespeeld, is er uiteraard nog een leuk aandenken.

Kenmerken

origineel, leuk en inventief
competitie (met een winnaar)
incl. prijzen
tot 250 personen
in de stad (citygame)
in de natuur (outdoorgame)
begeleid (op locatie)

Tijdsduur

2,5 - 3 uur

Inclusief

 • Begeleiding en instructie
 • Prijsuitreiking
 • Prijs voor het winnende team
 • Aandenken voor alle deelnemers


  Locaties

  We spelen The Big Escape op onze vaste locaties. Dit zijn:

  Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Gouda, Harderwijk, Naarden, Nijmegen, Utrecht, Venlo, Wageningen en Zwolle.

  En verder in elke andere plaats in Nederland, zoals:

  Amsterdam - Rotterdam - Den Haag - Tilburg - Groningen - Almere - Breda - Enschede - Haarlem - Zaandam - Zoetermeer - Maastricht - Leiden - Dordrecht - Ede - Emmen - Delft - Leeuwarden - Alkmaar - Sittard-Geleen - Helmond - Heerlen - Hilversum - Oss - Amstelveen - Hengelo - Purmerend - Roosendaal - Schiedam - Lelystad - Alphen aan den Rijn - Leidschendam-Voorburg - Almelo - Spijkenisse - Hoorn - Gouda - Vlaardingen - Assen - Bergen op Zoom - Capelle aan den IJssel - Veenendaal - Katwijk - Zeist - Nieuwegein - Roermond - Den Helder - Hoogeveen - Terneuzen - Middelburg - Zutphen - Steenwijk - Meppel - Venray - etc.

  Bedrijfsuitje The Big Escape

  Prijzen

  € 29,50 per persoon - vaste locaties
  € 34,50 per persoon - andere locaties

  We hebben geen minimum aantal deelnemers. Wel rekenen we een minimum bedrag. Voor The Big Escape is dat op onze vaste locaties 425 euro. Op de overige locaties is het minimumbedrag afhankelijk van de afstand tot Wageningen. Alle bedragen zijn excl. BTW. Voor privé-personen (families e.d.) zijn de bedragen echter incl. BTW.

  Bedrijfsuitje The Big Escape

  Waarom JaTi?

  JaTi is de specialist in outdoorgames en citygames van Nederland. Als je het leuk lijkt om een outdoorgame te doen, dan ben je bij JaTi aan het juiste adres. We zorgen voor een goede uitleg en een gezellige sfeer maar vooral ook voor een ijzersterk programma. Het maken van speurtochten met uitdagende opdrachten is onze specialiteit. We hebben een aantal van Nederlands populairste speurtochten gemaakt. En het beste van onze routes, puzzels, raadsels en technieken is verwerkt in The Big Escape.

  Klik HIER voor referenties en reacties.

 •  

    JaTi voor GPS bedrijfsuitjes, GPS routes en GPS verhuur     
      webdesign door walla walla  
    JaTi is vermeld op:  
  <!--Begin Walla Walla webdesign pagina voor oude browsers--> <font face="verdana,arial,helvetica" color="#000066" size="5"> JaTi - voor recreatie met de GPS ( geocaching en GPS - routes ) <br><br> <font face="verdana,arial,helvetica" color="#000066" size="2"> Sinds een paar jaar is GPS populair bij recreanten. En deze populariteit neemt snel toe. Een GPS wordt door recreanten veel gebruikt om hun route te bepalen en voor geocaching (schatzoeken). We zetten GPS routes en geocaches uit voor iedereen die daar belangstelling voor heeft. Ook verkoopt en verhuurt JaTi GPS'en en organiseert zij speciale bedrijfsuitjes en GPS events."> <br><br> Trefwoorden: jati, gps, bedrijfsuitje, bedrijfsuitjes, cache, geocache, geocaching, route, routes, familiefeest, familiefeesten, personeelsuitje, personeelsuitjes, personeelsfeest, groepsuitje, groepsuitjes, personeelsfeesten, kinderfeestje, kinderfeestjes, verjaardagsfeestje, verjaardagsfeestjes, verhuur