The Big Escape
   

Over ons


Contact


JaTi
tel.: 06-1240-1550
www: www.jati.nl
e-mail: info@jati.nl


"   Absoluut
ons leukste
personeelsuitje
tot nu toe.  
"
The Big Escape is de grote broer van de Escape Room. Deze 2,5 uur durende activiteit combineert opdrachten, raadsels en puzzels en test grondig jullie probleemoplossende vaardigheden om uit de Escape Zone te kunnen komen. Een citygame die overal in Nederland is te spelen!

The Big Escape

The Escape Zone heeft 7 (denkbeeldige) deuren. Om een deur te openen moeten teams van 4-6 personen een opdracht uitvoeren. De oplossing wordt telefonisch doorgegeven aan de spelleiding. Als de gevonden sleutel de juiste is, krijgt het team van de spelleiding de locatie van de volgende deur.

Bedrijfsuitje The Big Escape


De deuren

De opdrachten die de teams moeten uitvoeren zijn verschillend van opzet. Er zijn zoek-, puzzel- en doe-opdrachten. Enkele voorbeelden van opdrachten, zijn:

The Cube
Een zwarte kubus met witte cijfers. Maar welk cijfer opent de deur?

The Tag
Op de deur zit een metalen plaatje. Op het plaatje staat een code. Maar wat betekent die code?

Bedrijfsuitje The Big Escape

Symbols
Een deur met een vreemde symbolen. Hoe kan die nu weer worden geopend?

Seven
Gewoon de zevende deur. Of toch niet zo gewoon?


De sleutelcodes

Zeven deuren met zeven sloten. Het openen van de deuren is echter niet de enige opdracht. Op allerlei plekken zijn geheime sleutelcodes verstopt. Die codes kun je gebruiken om hints te kopen. En je hebt ze nodig aan het einde van het spel.

Bedrijfsuitje The Big Escape


De Winnaars

Aan het eind van het spel, verzamelen de deelnemers op de eindlocatie. Hier wordt bepaald welk team The Big Escape het beste heeftgespeeld. Voor hen is er een trofee en mooie prijs. Voor de teams die het spel wat minder goed hebben gespeeld, is er een leuk aandenken.

Kenmerken

origineel, leuk en inventief
ideaal voor teambuilding
competitie (met een winnaar)
in de stad (citygame)
in de natuur (outdoorgame)

Tijdsduur

2,5 - 3 uur

Inclusief

 • Begeleiding en instructie
 • Prijsuitreiking
 • Prijs voor het winnende team
 • Aandenken voor alle deelnemers

  Bedrijfsuitje The Big Escape

  Locaties

  We spelen The Big Escape op onze vaste locaties. Dit zijn:

  Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Gouda, Harderwijk, Naarden, Nijmegen, Utrecht, Venlo, Wageningen en Zwolle.

  En verder in elke andere plaats in Nederland, zoals:

  Amsterdam - Rotterdam - Den Haag - Tilburg - Groningen - Almere - Breda - Enschede - Haarlem - Zaandam - Zoetermeer - Maastricht - Leiden - Dordrecht - Ede - Emmen - Delft - Leeuwarden - Alkmaar - Sittard-Geleen - Helmond - Heerlen - Hilversum - Oss - Amstelveen - Hengelo - Purmerend - Roosendaal - Schiedam - Lelystad - Alphen aan den Rijn - Leidschendam-Voorburg - Almelo - Spijkenisse - Hoorn - Gouda - Vlaardingen - Assen - Bergen op Zoom - Capelle aan den IJssel - Veenendaal - Katwijk - Zeist - Nieuwegein - Roermond - Den Helder - Hoogeveen - Terneuzen - Middelburg - Zutphen - Steenwijk - Meppel - Venray - etc.

  Bedrijfsuitje The Big Escape

  Prijzen

  € 29,50 per persoon - vaste locaties
  € 32,50 per persoon - andere locaties

  We hebben geen minimum aantal deelnemers. Wel rekenen we een minimum bedrag. Voor The Big Escape is dat op onze vaste locaties 395 euro. Op de overige locaties is het minimumbedrag afhankelijk van de afstand tot Wageningen. Voor locaties die minder dan 80 km van Wageningen liggen, is het minimumbedrag 495 euro. Voor locaties die 80-140 km van Wageningen liggen, is dit 595 euro. Voor locaties die meer dan 140 km van Wageningen liggen, rekenen we minimaal 695 euro. Alle bedragen zijn excl. BTW. Voor privé-personen (families e.d.) zijn de bedragen echter incl. BTW.

  Waarom JaTi?

  JaTi is de specialist in outdoorgames en citygames van Nederland. Als je het leuk lijkt om een outdoorgame te doen, dan ben je bij JaTi aan het juiste adres. We zorgen voor een goede uitleg en een gezellige sfeer maar vooral ook voor een ijzersterk programma. Het maken van speurtochten met uitdagende opdrachten is onze specialiteit. We hebben een aantal van Nederlands populairste speurtochten gemaakt. En het beste van onze routes, puzzels, raadsels en technieken is verwerkt in The Big Escape.

  Klik HIER voor referenties en reacties.

  Folder

     onze folder (pdf)

 •  

    JaTi voor GPS bedrijfsuitjes, GPS routes en GPS verhuur     
      webdesign door walla walla  
    JaTi is vermeld op:  
  <!--Begin Walla Walla webdesign pagina voor oude browsers--> <font face="verdana,arial,helvetica" color="#000066" size="5"> JaTi - voor recreatie met de GPS ( geocaching en GPS - routes ) <br><br> <font face="verdana,arial,helvetica" color="#000066" size="2"> Sinds een paar jaar is GPS populair bij recreanten. En deze populariteit neemt snel toe. Een GPS wordt door recreanten veel gebruikt om hun route te bepalen en voor geocaching (schatzoeken). We zetten GPS routes en geocaches uit voor iedereen die daar belangstelling voor heeft. Ook verkoopt en verhuurt JaTi GPS'en en organiseert zij speciale bedrijfsuitjes en GPS events."> <br><br> Trefwoorden: jati, gps, bedrijfsuitje, bedrijfsuitjes, cache, geocache, geocaching, route, routes, familiefeest, familiefeesten, personeelsuitje, personeelsuitjes, personeelsfeest, groepsuitje, groepsuitjes, personeelsfeesten, kinderfeestje, kinderfeestjes, verjaardagsfeestje, verjaardagsfeestjes, verhuur