Mindf*ck
   

Over ons


Contact


JaTi
tel.: 06-1240-1550
www: www.jati.nl
e-mail: info@jati.nl


"   Heel erg
bedankt. Het was
zeer geslaagd.
We hebben alleen
maar positieve
reacties gekregen.  
"
Mindf*ck is een ongeėvenaarde outdoorgame / citygame waarbij de deelnemers intrigerende illusies voorgeschoteld krijgen. Het spel is doorspekt met grappige valstrikken bedoeld om de deelnemers op het verkeerde been te zetten. Niets is wat het lijkt! Een spel op de grens van werkelijkheid en fictie.

Mindf*ck

Mindf*ck begint met een korte introductie over het spel en de tools. Vervolgens gaan de deelnemers in teams van ca. vijf personen op pad. Elk team moet een zeven opdrachten uitvoeren. Elke goed uitgevoerde opdracht levert punten op. Daarnaast kunnen extra punten worden gescoord met een batterij aan bonusopdrachten.

Bedrijfsuitje MindFuck

De illusies

The Art of Camouflage
The Art of Camouflage is een expeditie door de (stads)jungle. Daar is niets wat het lijkt. Zie dan de code maar eens te ontdekken...

No Time 2 Lose
Bij No Time 2 Lose moeten de deelnemers de tijd zien te gebruiken om een code te ontcijferen. Maar tijd is een rekbaar begrip...

The Billboard
Het lijkt op een boom of toch ook weer niet? Geloof jij je eigen ogen?

The Road Sign
Een zoekopdracht. Hoe moelijk kan het zijn om een code op een verkeersbord te ontdekken?

The Third Dimension
Diep, dieper diepst... daar is de code te vinden. Hoe diep moet je gaan?

Bedrijfsuitje MindFuck

Counting Colors
Tellen is niet zo eenvoudig als het lijkt.

Do Not Touch
Aanraken is verboden. Toch moet het. En dan heb je de opdracht pas in handen.

Bonusopdrachten

Er zijn ook nog een groot aantal bonusopdrachten en -puzzels waarmee punten gescoord kunnen worden. Deze opdrachten zijn wat korter, maar allemaal uitdagend. Hierdoor wordt het spel nog leuker. Een hele leuke willen we alvast verklappen:

Het Imaginaire Dier
De teams gaan op zoek naar bewijs voor het mythische dier dat zich in het bos heeft verborgen. Leeft dit dier echt in het bos of bestaat het alleen in de gedachten van de deelnemers?

Bedrijfsuitje MindFuck

De Winnaars

Na afloop van het spel worden de punten geteld en wordt uitgelegd wat de teams goed gedaan hebben en wat ze gemist hebben. Daarna wordt de beker uitgereikt aan het team dat de illusies en bonusopdrachten het best heeft doorzien. Voor alle deelnemers is er natuurlijk een zeer verrassend aandenken!

Kenmerken

origineel, leuk en inventief
competitie (met een winnaar)
incl. prijzen
tot 250 personen
in de stad (citygame)
in de natuur (outdoorgame)
begeleid (op locatie)

Tijdsduur

2,5 - 3 uur.

Inclusief

 • begeleiding
 • gebruik van de tools
 • prijsuitreiking
 • aandenken voor alle deelnemers

  Bedrijfsuitje MindFuck

  Locaties

  We organiseren Mindf*ck in de natuur en in de stad!

  Locaties in de natuur:

  Wageningen (Nol in 't Bosch), Kaatsheuvel (Loonse en Drunense duinen), Bleiswijk (Bleiswijkse zoom), Nunspeet (Zandenbos), Utrecht (Amelisweerd), Apeldoorn ('t Leesten) en Baarn/Hilversum (de Vuursche).

  Locaties in de stad:

  Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Gouda, Harderwijk, Naarden, Nijmegen, Utrecht, Venlo, Wageningen en Zwolle.

  We kunnen Mindf*ck ook op andere locaties voor je organiseren (tegen meerprijs).

  Prijzen

  € 31,50 per persoon

  We hebben geen minimum aantal deelnemers. Wel rekenen we een minimum bedrag. Voor Mindf*ck is dat 425 euro. Alle bedragen zijn excl. BTW. Voor privé-personen (families e.d.) zijn de bedragen echter incl. BTW.

  Bedrijfsuitje MindFuck

  Waarom JaTi?

  JaTi is de specialist in outdoorgames en citygames van Nederland. Als je het leuk lijkt om een outdoorgame te doen, dan ben je bij JaTi aan het juiste adres. We zorgen voor een goede uitleg en een gezellige sfeer maar vooral ook voor een ijzersterk programma. Het maken van speurtochten met uitdagende opdrachten is onze specialiteit. We hebben een aantal van Nederlands populairste speurtochten gemaakt. En het beste van onze routes, puzzels, raadsels en technieken is verwerkt in Mindf*ck, het onwaarschijnlijkste bedrijfsuitje van Nederland.

  Klik HIER voor referenties en reacties.

 •  

    JaTi voor GPS bedrijfsuitjes, GPS routes en GPS verhuur     
      webdesign door walla walla  
    JaTi is vermeld op:  
  <!--Begin Walla Walla webdesign pagina voor oude browsers--> <font face="verdana,arial,helvetica" color="#000066" size="5"> JaTi - voor recreatie met de GPS ( geocaching en GPS - routes ) <br><br> <font face="verdana,arial,helvetica" color="#000066" size="2"> Sinds een paar jaar is GPS populair bij recreanten. En deze populariteit neemt snel toe. Een GPS wordt door recreanten veel gebruikt om hun route te bepalen en voor geocaching (schatzoeken). We zetten GPS routes en geocaches uit voor iedereen die daar belangstelling voor heeft. Ook verkoopt en verhuurt JaTi GPS'en en organiseert zij speciale bedrijfsuitjes en GPS events."> <br><br> Trefwoorden: jati, gps, bedrijfsuitje, bedrijfsuitjes, cache, geocache, geocaching, route, routes, familiefeest, familiefeesten, personeelsuitje, personeelsuitjes, personeelsfeest, groepsuitje, groepsuitjes, personeelsfeesten, kinderfeestje, kinderfeestjes, verjaardagsfeestje, verjaardagsfeestjes, verhuur