The Usual Suspects
   
   

    


Contact

JaTi
tel.: 06-1240-1550
www: www.jati.nl
e-mail: jati@wallawalla.nlGPS bedrijfsuitje The Usual Suspects

The Usual Suspects is een gps speurtocht in de stad met als doel het oplossen van een brute roofmoord. Niet alleen moet worden ontdekt wie de dader is, maar ook waar de buit is, wat het moordwapen was, waarom de roofmoord is gepleegd etc. Een zeer uitdagende whodunit met een duidelijk competitie-element.

The Usual Suspects

Enige tijd geleden is de (niet bijzonder geliefde) bankier ing. Alex Staal Van Lanschot vermoord. Hij is gevonden in de studeerkamer van zijn uiterst luxueuze woning in een plas van zijn eigen bloed. De kluis stond open en was leeg. Er zijn inmiddels acht verdachten opgepakt. De politie heeft echter geen idee wie van hen de dader is. Daarnaast zijn er tal van andere zaken die opgelost moeten worden. Gelukkig zijn op een aantal plekken in de stad sporen ontdekt.

GPS bedrijfsuitje Crime city

Na een korte uitleg gaan de deelnemers in onderzoeksteams van ongeveer 5 personen op pad. Hun doel is op verschillende plaatsen de aanwijzingen te vinden en deze ter plekke te onderzoeken.

Als alle sporen zijn beoordeeld en alle informatie is verzameld, kan worden bepaald wie de dader is, wat er uit de kluis van de bankier is ontvreemd, wat het motief was, wat het moordwapen, waar de moordenaar is etc. Het team dat de meeste onderzoeksvragen goed weet te beantwoorden heeft, wint het spel en een prachtige prijs. Ook voor de andere deelnemers is er uiteraard een aandenken.

Vroegboekkorting
10% korting op alle bedrijfsuitjes / familieuitjes
die geboekt worden voor 1 april 2012!

Locaties

Wageningen, Den Bosch, Amersfoort, Arnhem, Gouda, Deventer, Doesburg, Doetinchem, Gorinchem, Nijmegen, Eindhoven, Zwolle, Elburg en Naarden

We kunnen The Usual Suspects ook op andere locaties organiseren (tegen meerprijs).

Tijdsduur

ca. 2.5 uur (incl. uitleg en prijsuitreiking)

GPS bedrijfsuitje Crime city

Inclusief

 • begeleiding
 • huur gps ontvangers
 • prijs voor de winnaars
 • aandenken voor alle deelnemers

  Prijzen

  -30 personen
  31-60 personen
  61+ personen
  € 32,50
  € 31,00
  € 29,50

  We hebben geen minimum aantal deelnemers. Wel rekenen we een minimumbedrag. Dat minimumbedrag is voor The Usual Suspects 395 euro. Alle bedragen zijn excl. BTW. Voor privé-personen (families e.d.) zijn de bedragen echter incl. BTW.

  Waarom JaTi?

  Als je het leuk lijkt om een city game te doen, dan ben je bij JaTi aan het juiste adres. We zorgen voor een goede uitleg en een gezellige sfeer maar vooral ook voor een ijzersterk programma. Het maken van speurtochten met uitdagende opdrachten is onze specialiteit. We hebben een aantal van Nederlands populairste speurtochten gemaakt.

  Klik HIER voor referenties en reacties.

    Hallo Tineke, Het was ontzettend leuk dinsdag, ik heb alleen maar positieve (en fanatieke) geluiden gehoord! Met vriendelijke groet, Marleen Brouwer Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.  

  Folder

     Klik hier voor onze folder (pdf)

  Uitbreidingsopties

  Als je voor of na het uitje met JaTi nog iets wilt eten of drinken of nog iets anders leuk wilt doen, kun je HIER klikken voor leuke ideeên

 •  

    JaTi voor GPS bedrijfsuitjes, GPS routes en GPS verhuur     
      webdesign door walla walla  

  <!--Begin Walla Walla webdesign pagina voor oude browsers--> <font face="verdana,arial,helvetica" color="#000066" size="5"> JaTi - voor recreatie met de GPS ( geocaching en GPS - routes ) <p> <font face="verdana,arial,helvetica" color="#000066" size="2"> Sinds een paar jaar is GPS populair bij recreanten. En deze populariteit neemt snel toe. Een GPS wordt door recreanten veel gebruikt om hun route te bepalen en voor geocaching (schatzoeken). We zetten GPS routes en geocaches uit voor iedereen die daar belangstelling voor heeft. Ook verkoopt en verhuurt JaTi GPS'en en organiseert zij speciale bedrijfsuitjes en GPS events."> <p> Trefwoorden: jati, gps, bedrijfsuitje, bedrijfsuitjes, cache, geocache, geocaching, route, routes, familiefeest, familiefeesten, personeelsuitje, personeelsuitjes, personeelsfeest, groepsuitje, groepsuitjes, personeelsfeesten, kinderfeestje, kinderfeestjes, verjaardagsfeestje, verjaardagsfeestjes, verhuur