The Maze
   

Over ons


Contact


JaTi
tel.: 06-1240-1550
www: www.jati.nl
e-mail: info@jati.nl


"   The Maze is
the best.
The Maze is
beter dan
de rest.  
"
The Maze is een variant op The Big Escape, de beste citygame van Nederland. Het belangrijkste verschil is met The Big Escape is dat je bij The Maze het spel zelf begeleid. Hierdoor zijn de kosten aanzienlijk lager. The Maze is dan ook de leukste low-budget citygame van Nederland en omstreken!

The Maze

Bij dit spel strijden teams van maximaal vijf personen tegen elkaar in The Maze. The Maze is een virtueel doolhof in het centrum van de stad. De teams kunnen punten verzamelen door missies uit te voeren. Het team met de hoogste score wint het spel.

Bedrijfsuitje The Maze

Bij The Maze gaat het niet om kracht en snelheid maar om slimheid en samenwerken. Dit uitdagende spel duur 2,5 uur. De opdrachten zijn pittig, leuk en afwisselend en vol met subtiele valkuilen. Met je eigen smartphone navigeer je naar de verschillende spellocaties. De route is in totaal 3,5 tot 4 kilometer. Tijdens het spel leer je de stad ook op geheel andere wijze kennen.

6 hoofdmissies

In The Maze kun je punten scoren door 6 missies uit te voeren. Deze missies zijn:

No Time 2 Lose
Een puzzel waarbij alles draait om het nu. Voorheen de toekomst.

The Secret Code
Een metalen tag, letters, een code en een slot... en vragen, veel vragen.

The Maze
Betreed het doolhof en ga op zoek naar de geheimzinnige code.

Magic Square
Vind de cijfers. Gebruik het raster. Magisch!

Bedrijfsuitje The Maze

Photoshoot
Ga op zoek naar de 7 mysterieuze objecten die in de stad zijn gefotografeerd.

Het prikbord
Gebruik de aanwijzingen die je vindt op een prikbord om de code te achterhalen.

Bonusopdrachten

De teams kunnen ook punten scoren door bonusopdrachten uit te voeren. De bonusopdrachten lijken niet al te lastig van opzet, maar niets is wat het lijkt. Door deze bonusopdrachten wordt the Maze nog leuker.

Bedrijfsuitje The Maze

De Finale

Na afloop van het spel worden de punten geteld door de GameMaster. De GameMaster vertelt daarna waarmee de deelnemers punten hebben gescoord, maar ook in welke valkuilen ze zijn getuimeld. The Maze zit namelijk vol met dubbele bodems. Daarna volgt waar iedereen op heeft gewacht: de winnaars worden bekend gemaakt en gehuldigd.

Kenmerken

origineel, leuk en inventief
competitie (met een winnaar)
incl. prijzen
tot 144 personen
in de stad (citygame)
in de natuur (outdoorgame)
begeleid (op locatie)
low budget (doe-het-zelf)

Tijdsduur

2,5 - 3 uur

Inclusief

 • Spelmaterialen

  The Maze is een do-it-yourself-game. Dat betekent dat er geen begeleiding van ons op locatie aanwezig is. In de praktijk betekent dit dat we de spelmaterialen opsturen naar één van de deelnemers. Hij/zij is de GameMaster. De GameMaster begeleidt het spel. Hij/zij kan zelf gewoon meedoen. Wij zijn dus niet aanwezig en leveren geen prijzen voor de winnaars en de verliezers. Hierdoor kunnen we The Maze voor heel weinig geld aanbieden in vergelijking met onze begeleide spellen!

  Bedrijfsuitje The Maze

  Locaties

  Je kunt The Maze spelen in:

  Amersfoort, Alkmaar, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Deventer, Doetinchem, Dordrecht, Eindhoven, Emmen, Enschede, Gorinchem, Gouda, Groningen, Haarlem, Harderwijk, Hoorn, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Middelburg Naarden, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Venlo, Wageningen, Zoetermeer, Zutphen en Zwolle.

  Bedrijfsuitje The Maze

  Prijzen

  € 125,00 voor 1 of 2 teams
  € 35,00 voor elk extra team

  Een team bestaat uit maximaal 5 personen. Maximaal kunnen 24 teams deelnemen. Alle bedragen zijn excl. btw. Voor privé-personen (families e.d.) zijn de bedragen incl. btw. Betaling is vooraf. Daarna worden de spelmaterialen per post toegestuurd.

  Bedrijfsuitje The Maze

  Waarom JaTi?

  JaTi is de specialist in outdoorgames en citygames van Nederland. Als je het leuk lijkt om een outdoorgame te doen, dan ben je bij JaTi aan het juiste adres. We zorgen voor een goede uitleg en een gezellige sfeer maar vooral ook voor een ijzersterk programma. Het maken van speurtochten met uitdagende opdrachten is onze specialiteit. We hebben een aantal van Nederlands populairste speurtochten gemaakt. En het beste van onze routes, puzzels, raadsels en technieken is verwerkt in The Maze.

  Klik HIER voor referenties en reacties.

 •  

    JaTi voor GPS bedrijfsuitjes, GPS routes en GPS verhuur     
      webdesign door walla walla  
    JaTi is vermeld op:  
  <!--Begin Walla Walla webdesign pagina voor oude browsers--> <font face="verdana,arial,helvetica" color="#000066" size="5"> JaTi, voor recreatie met de GPS ( geocaching en GPS, routes ) <br><br> <font face="verdana,arial,helvetica" color="#000066" size="2"> Sinds een paar jaar is GPS populair bij recreanten. En deze populariteit neemt snel toe. Een GPS wordt door recreanten veel gebruikt om hun route te bepalen en voor geocaching (schatzoeken). We zetten GPS routes en geocaches uit voor iedereen die daar belangstelling voor heeft. Ook verkoopt en verhuurt JaTi GPS'en en organiseert zij speciale bedrijfsuitjes en GPS events."> <br><br> Trefwoorden: jati, gps, bedrijfsuitje, bedrijfsuitjes, cache, geocache, geocaching, route, routes, familiefeest, familiefeesten, personeelsuitje, personeelsuitjes, personeelsfeest, groepsuitje, groepsuitjes, personeelsfeesten, kinderfeestje, kinderfeestjes, verjaardagsfeestje, verjaardagsfeestjes, verhuur