WEBSHOP
   
   


Over JaTi / over ons


Contact

JaTi
tel.: 06-1240-1550
www: www.jati.nl
e-mail: jati@wallawalla.nl
JaTi op Twitter
GPS bedrijfsuitje GPS natuurtochten

In onze webshop kun je terecht voor een aantal handige en leuke cadeaus.

Boeken

d3Zusjes van Ina Enssr

Het spannende boek van Ina Enssr waarin onze cache Het mysterie van de drie zusjes een belangrijke rol speelt. Een heerlijke thriller voor iedereen die niet bang is in een donker bos.

prod.nr. 21001 Prijs: € 16,95

De prijs is incl. verzendkosten bij een verzending binnen Nederland. Bij een verzending naar het buitenland zijn de verzendkosten 4 euro.


Klik hier voor de website van d3Zusjes


Alles over geocaching

Geocaching wordt steeds populairder. Miljoenen mensen over de hele wereld hebben het leuke spel ontdekt. In dit eerste Nederlandstalige handboek over geocaching vind je alles wat je moet weten om zelf op zoek te gaan naar schatten.

prod.nr. 21003 Prijs: € 16,95

De prijs is incl. verzendkosten bij een verzending binnen Nederland. Bij een verzending naar het buitenland zijn de verzendkosten 4 euro.


Klik hier voor de website van het boekje
Alles over GPS

Met het boekje Alles over GPS willen we iedereen enthousiast maken voor het wandelen en fietsen met een GPS. Het boekje bevat alle informatie die je nodig hebt om zelf op pad te kunnen gaan met een GPS.

prod.nr. 21002 Prijs: € 13,95

De prijs is incl. verzendkosten bij een verzending binnen Nederland. Bij een verzending naar het buitenland zijn de verzendkosten 2 euro.


Klik hier voor de website van het boekje
Zichttermijn

Voor internetaankopen door consumenten geldt een zichttermijn van 14 dagen. Deze gaat in nadat het product is ontvangen. Tijdens de zichttermijn kan het product worden geretourneerd. De betalingsverplichting komt vervolgens te vervallen of het betaalde aankoopbedrag wordt binnen 30 dagen terugbetaald. Het product mag geen sporen van gebruik vertonen. Het product moet in de originele verpakking worden teruggestuurd. De kosten van de retourzending zijn voor de consument.

 

  JaTi voor GPS bedrijfsuitjes, GPS routes en GPS verhuur     
    webdesign door walla walla  

<!--Begin Walla Walla webdesign pagina voor oude browsers--> <font face="verdana,arial,helvetica" color="#000066" size="5"> JaTi - voor recreatie met de GPS ( geocaching en GPS - routes ) <p> <font face="verdana,arial,helvetica" color="#000066" size="2"> Sinds een paar jaar is GPS populair bij recreanten. En deze populariteit neemt snel toe. Een GPS wordt door recreanten veel gebruikt om hun route te bepalen en voor geocaching (schatzoeken). We zetten GPS routes en geocaches uit voor iedereen die daar belangstelling voor heeft. Ook verkoopt en verhuurt JaTi GPS'en en organiseert zij speciale bedrijfsuitjes en GPS events."> <p> Trefwoorden: jati, gps, bedrijfsuitje, bedrijfsuitjes, cache, geocache, geocaching, route, routes, familiefeest, familiefeesten, personeelsuitje, personeelsuitjes, personeelsfeest, groepsuitje, groepsuitjes, personeelsfeesten, kinderfeestje, kinderfeestjes, verjaardagsfeestje, verjaardagsfeestjes, verhuur