The Best of Geocaching
   

Over ons


Contact


JaTi
tel.: 06-1240-1550
www: www.jati.nl
e-mail: info@jati.nl


"   Heel erg bedankt.
Jullie programma en de routes zitten erg leuk in elkaar.  
"
Bij The Best of Geocaching ga je met behulp van een gps de natuur in op zoek naar schatten. Om deze te kunnen vinden, moeten hints worden gevonden en verrassende puzzels worden opgelost. The Best of Geocaching is een programma voor jong en oud.

The Best of Geocaching

Het programma begint met een korte uitleg waarin we vertellen hoe je een gps gebruikt, wat geocaching is etc. Na de introductie gaan de deelnemers in teams van ca. 5 personen op zoek naar twee schatten: De Voet van de Reus en Raadsels in het bos.

GPS bedrijfsuitje The best of geocaching

De Voet van de Reus is een multi-cache. Om de schat te kunnen vinden, moet je eerst een aantal leuke aanwijzingen in het bos zien op te sporen. En dat is niet altijd even eenvoudig.

Raadsels in het bos is een mystery cache. Dat is een cache die ook nog wat vraagt van de hersenen. Deze schat kan alleen gevonden worden na het oplossen van een aantal uitdagende en grappige puzzels.

The best of geocaching

Na de eerste tocht is er een pauze met wat te drinken en een JaTikoek!

The Best of Geocaching is een event voor jong en oud. Iedereen kan meedoen! Het is een prachtige combinatie van wandelen, zoeken, puzzelen, een beetje techniek, samenwerken en lekker in de natuur zijn.

Kenmerken

origineel, leuk en inventief
ideaal voor teambuilding
competitie (met een winnaar)
in de stad (citygame)
in de natuur (outdoorgame)

Tijdsduur

2,5 - 3 uur

Inclusief

 • begeleiding
 • gebruik van gps ontvangers
 • schatten
 • frisdrank en een koek tijdens de pauze

  GPS bedrijfsuitje The best of geocaching

  Locaties

  Wageningen (Nol in 't Bosch), Kaatsheuvel (Loonse en Drunense duinen), Bleiswijk (Bleiswijkse zoom), Nunspeet (Zandenbos), Utrecht (Amelisweerd), Apeldoorn ('t Leesten) en Baarn/Hilversum (de Vuursche).

  We kunnen The best of geocaching ook op andere locaties voor je organiseren (tegen meerprijs).

  Prijzen

  € 28,50 per persoon.

  Kinderen van 4 t/m 12 jaar doen voor half geld mee en kinderen van 0-3 gratis.

  We hebben geen minimum aantal deelnemers. Wel rekenen we een minimum bedrag. Voor The Best of Geocaching is dat 395 euro. Alle bedragen zijn excl. BTW. Voor privé-personen (families e.d.) zijn de bedragen echter incl. BTW.

  Waarom JaTi?

  JaTi is de specialist in geocaching van Nederland. Als je het leuk lijkt om met een gps een schat te gaan zoeken, dan ben je bij JaTi aan het juiste adres. We kennen alle ins-en-outs van het geocachen en kunnen je dan ook als geen ander de kick ervan laten ervaren. We zorgen voor een goede uitleg, een gezellige sfeer en vooral ook voor geweldige routes, want het maken er van is onze specialiteit. Wij hebben onder andere een aantal van Nederlands populairste caches gemaakt, zoals de veel bekroonde caches Het mysterie van de drie zusjes en De bakens van Malpigi.

  Klik HIER voor referenties en reacties.

  Folder

     onze folder (pdf)

 •  

    JaTi voor GPS bedrijfsuitjes, GPS routes en GPS verhuur     
      webdesign door walla walla  
    JaTi is vermeld op:  
  <!--Begin Walla Walla webdesign pagina voor oude browsers--> <font face="verdana,arial,helvetica" color="#000066" size="5"> JaTi - voor recreatie met de GPS ( geocaching en GPS - routes ) <br><br> <font face="verdana,arial,helvetica" color="#000066" size="2"> Sinds een paar jaar is GPS populair bij recreanten. En deze populariteit neemt snel toe. Een GPS wordt door recreanten veel gebruikt om hun route te bepalen en voor geocaching (schatzoeken). We zetten GPS routes en geocaches uit voor iedereen die daar belangstelling voor heeft. Ook verkoopt en verhuurt JaTi GPS'en en organiseert zij speciale bedrijfsuitjes en GPS events."> <br><br> Trefwoorden: jati, gps, bedrijfsuitje, bedrijfsuitjes, cache, geocache, geocaching, route, routes, familiefeest, familiefeesten, personeelsuitje, personeelsuitjes, personeelsfeest, groepsuitje, groepsuitjes, personeelsfeesten, kinderfeestje, kinderfeestjes, verjaardagsfeestje, verjaardagsfeestjes, verhuur