Bedrijfsuitjes, familieuitjes, personeelsfeestjes en teambuilding
   
   Contact

JaTi
tel.: 06-1240-1550
www: www.jati.nl
e-mail: jati@wallawalla.nl
JaTi op Twitter
GPS bedrijfsuitje The best of geocaching

Voor een uitje ben je bij JaTi aan het goede adres. We organiseren al jaren bedrijfsuitjes, afdelingsuitjes, teamuitjes, maar ook GPS events voor families, clubs en verenigingen etc. Gezellig met een groep collega's, vrienden, familie- of kennissen actief bezig zijn. We hebben verschillende programma's in de natuur en in de stad. Sommige spannend, andere leerzaam, maar allemaal leuk en uitdagend.

The best of geocaching

Bij The best of geocaching ga je met behulp van een gps de natuur in op zoek naar schatten. Om deze te kunnen vinden, moeten hints worden gevonden en verrassende puzzels worden opgelost.

GPS bedrijfsuitje The best of geocaching

The Best of Geocaching is al jaren ons populairste programma. Het is een prachtige combinatie van wandelen, zoeken, puzzelen, een beetje techniek, samenwerken en lekker in de natuur zijn.

€ 23,50 p.p. Lees meer...  

7 Missions

7 Missions is een dynamische city game waarbij teams van vijf personen 7 missies moeten uitvoeren. Het team dat die missies en de bonusopdrachten het best weet te volbrengen en daarnaast de vele valkuilen weet te ontwijken, wint het spel.

GPS bedrijfsuitje The best of geocaching

Bij 7 Missions draait alles om slimheid, samenwerking, lef en inventiviteit. Mede door de vele verrassende elementen is 7 Missions de beste city game van Nederland.

€ 39,50 p.p. Lees meer...  

Sanne

Sanne, een onschuldig en lief meisje, is ontvoerd en nog steeds spoorloos. Waar is ze gebleven? Leeft ze nog? Wie heeft haar meegenomen? Heel veel vragen die je met je team moet oplossen.

GPS bedrijfsuitje Vicky

Sanne is een unieke zoektocht. Het verhaal dat wordt beleefd is gruwelijk, maar ook spannend en vooral verrassend. Het is een tocht die je meegemaakt moet hebben.

€ 28,50 p.p. Lees meer...  

Cache in the City

Bij Cache in the City ga je met behulp van een gps de stad in op zoek naar drie verschillende schatten (geocaches). Om deze te kunnen vinden, moeten hints worden gevonden en verrassende puzzels worden opgelost.

GPS bedrijfsuitje Cache in the City

De verborgen schatten zijn klein van stuk en bevatten niet veel meer dan een code. De drie codes van de drie caches kunnen worden gebruikt om een de bonuscache (een mysterieus kistje) te openen. Dat kistje bevat de beloning voor iedere deelnemer.

€ 23,50 p.p. Lees meer...  

Uitjes in de stad

We organiseren uitjes in dorpen en steden door heel Nederland.


7 Missions € 39,50 p.p.

Cache in the City € 23,50 p.p.

  Beste Jaap & Tineke, Via deze weg wil ik jullie complimenteren met de organisatie van het succesvolle uitje van afgelopen zaterdag! Het was erg leuk om te zien hoe enthousiast iedereen na afloop was! Er is nog tot laat in de avond over nagepraat. Groeten, Stijn  

Uitjes in de natuur

We organiseren uitjes in de natuur door heel Nederland.


The best of geocaching € 23,50 p.p.

Sanne € 28,50 p.p.

  Beste Jaap en Tineke, Ik heb na afloop van het event veel positieve reacties gehoord. Fijn dat jullie dit zo gedaan hebben. met vriendelijke groeten, Hennie van de Riet  

Event op maat

Wij bieden een groot aantal bijzondere bedrijfsuitjes aan. Maar als dit nog niet is wat je zoekt, neem dan contact met ons. We kunnen dan samen een programma samenstellen dat helemaal aansluit bij je wensen. Wij denken graag met je mee om je ideeën te realiseren en jullie een onvergetelijke dag te bezorgen.

Lees meer...

Waarom JaTi?

Als je het leuk lijkt om een gps uitje te doen, dan ben je bij JaTi aan het juiste adres.

Wij zijn de specialist in gps events en maken al uitdagende programma's lang voordat andere bedrijven van gps hadden gehoord.

De kwaliteit van onze programma's is een belangrijke reden waarom mensen voor ons kiezen. Wij zorgen voor uitdagende opdrachten, maar ook voor leuke locaties, een goede begeleiding en een goede sfeer.

Het gaat ons er om dat de klant na het uitje meer dan tevreden is. En tot nu toe lukt dat in alle opzichten.

Klik HIER voor referenties en reacties.

Folder

   Klik hier voor onze folder (pdf)

Uitbreidingsopties

Als je voor of na het uitje met JaTi nog iets wilt eten of drinken of nog iets anders leuk wilt doen, kun je HIER klikken voor leuke ideeên

  Hallo Tineke Vandaag was "the day after..". De mensen die niet waren mee geweest kregen in geuren en kleuren te horen hoe we de schatten hadden gevonden en hoe leuk het was om met de GPS te lopen. Ook complimenten naar jou toe omdat je alles zo duidelijk had uitgelegd. Ik vond het erg leuk en gezellig. Je programma en de routes zitten erg leuk in elkaar.. We gaan reclame voor je maken. Heel veel groetjes, Ingrid Thijssen, Dialyse afdeling Amphia Ziekenhuis Breda  

 

  JaTi voor GPS bedrijfsuitjes, GPS routes en GPS verhuur     
    webdesign door walla walla  
  JaTi is vermeld op:  <!--Begin Walla Walla webdesign pagina voor oude browsers--> <font face="verdana,arial,helvetica" color="#000066" size="5"> JaTi - voor recreatie met de GPS ( geocaching en GPS - routes ) <p> <font face="verdana,arial,helvetica" color="#000066" size="2"> Sinds een paar jaar is GPS populair bij recreanten. En deze populariteit neemt snel toe. Een GPS wordt door recreanten veel gebruikt om hun route te bepalen en voor geocaching (schatzoeken). We zetten GPS routes en geocaches uit voor iedereen die daar belangstelling voor heeft. Ook verkoopt en verhuurt JaTi GPS'en en organiseert zij speciale bedrijfsuitjes en GPS events."> <p> Trefwoorden: jati, gps, bedrijfsuitje, bedrijfsuitjes, cache, geocache, geocaching, route, routes, familiefeest, familiefeesten, personeelsuitje, personeelsuitjes, personeelsfeest, groepsuitje, groepsuitjes, personeelsfeesten, kinderfeestje, kinderfeestjes, verjaardagsfeestje, verjaardagsfeestjes, verhuur