7 Missions - citygame
   

Over ons


Contact


JaTi
tel.: 06-1240-1550
www: www.jati.nl
e-mail: info@jati.nl


"   Vandaag alleen maar positieve (en fanatieke) geluiden gehoord!  "7 Missions is de ultieme uitdaging waarbij teams van vijf personen 7 missies moeten uitvoeren. Daarbij draait het niet om kracht en snelheid maar om slimheid, samenwerking, lef en inventiviteit. Het team dat de missies het best weet te volbrengen en de meeste valkuilen weet te ontwijken, wint het spel. Mede door de vele verrassende elementen is 7 Missions de beste citygame van Nederland.

7 Missions

De deelnemers verzamelen op een afgesproken plek. Ze worden begroet door een zwart gekleed persoon. Een donkere zonnebril bedekt de ogen. 7 Missions is begonnen! De regels van het spel worden bekend gemaakt, de toolbags uitgereikt en de teams kunnen op pad voor hun eerste missie.

GPS bedrijfsuitje 7 Missions
Snapshots


7 Missies

Elk team moet zeven missies uitvoeren. Het goed uitvoeren van een missie levert punten op. Na elke missie belt het team met een contactpersoon van 7 Missions voor de volgende opdracht.

The Map
De teams gaan op pad met een geheimzinnige kaart. Pijlen en nummers wijzen de weg. Maar het volgen van de route is niet eenvoudig.

MicroClues
De deelnemers moeten een aantal intrigerende raadsels en puzzels oplossen voor ze op zoek kunnen naar een listig verborgen kokertje.

GPS bedrijfsuitje 7 Missions
The map

Sector 77
Sector 77 is een ultrageheime 7 Missions locatie. De opdracht is deze sector te vinden en bewijs te leveren voor de dapperheid van het team.

SnapShots
De teams gaan in de stad op zoek maar 7 mysterieuze objecten die ooit door agenten van 7 Missions in de stad zijn gefotografeerd.

Encrypted
Encrypted begint met een geheimzinnige boodschap die eerst ontcijferd moet worden. De aanwijzing leidt naar de volgende code, maar hoe decodeer je die nu weer?

GPS bedrijfsuitje 7 Missions
MicroClues

Code 7
De teams moeten zoveel mogelijk verborgen logocodes zien te ontdekken. Elke goede code levert punten op, maar elke foute... Deze missie begint bij aanvang van het spel en stopt pas als het spel eindigt.

Mr. X
De teams moeten in contact proberen te komen met agenten van 7 Missions. Maar wie zijn dat en hoe ontdek je ze? Ook deze missie begint bij aanvang van het spel en stopt als het spel eindigt.

Bonusopdrachten

Naast de zeven missies kunnen de teams bonuspunten scoren. Door de bonusopdrachten wordt 7 Missions nog dynamischer.

The end

Na afloop van het spel gaan de teams naar de returnlocatie. Hier horen de deelnemers wat ze goed hebben gedaan, maar ook in welke valkuilen ze zijn gestapt. 7 Missions zit namelijk vol met dubbele bodems. En dan is het moment daar waar iedereen op heeft gewacht: de winnaars van 7 Missions worden bekend gemaakt en gehuldigd. Voor hen is er een prachtige prijs. Maar ook de overige deelnemers hoeven niet te treuren. Zij krijgen een mooi aandenken aan 7 Missions.

Kenmerken

origineel, leuk en inventief
ideaal voor teambuilding
competitie (met een winnaar)
in de stad (citygame)
in de natuur (outdoorgame)

GPS bedrijfsuitje 7 Missions
Mr. X

Tijdsduur

ca. 3 uur (incl. uitleg en prijsuitreiking)

Inclusief

 • begeleiding
 • gebruik van tools*
 • prijsuitreiking
 • aandenken voor alle deelnemers
 • acteurs

  * m.u.v. mobiele telefoons - deelnemers gebruiken hun eigen telefoons om te communiceren

  Encryption

  Locaties

  Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Gouda, Harderwijk, Naarden, Nijmegen, Utrecht, Venlo, Wageningen en Zwolle.

  We kunnen 7 Missions ook op andere locaties organiseren (tegen meerprijs).

  Prijzen

  € 33,50 per persoon

  We hebben geen minimum aantal deelnemers. Wel rekenen we een minimum bedrag. Voor 7 Missions is dit 475 euro. Alle bedragen zijn excl. BTW. Voor privé-personen (families e.d.) zijn de bedragen echter incl. BTW.

  GPS bedrijfsuitje 7 Missions
  Sector 27

  Waarom JaTi?

  JaTi is de specialist in outdoorgames en citygames van Nederland. Als je het leuk lijkt om een citygame te doen, dan ben je dus bij JaTi aan het juiste adres. We zorgen voor een goede uitleg en een gezellige sfeer maar vooral ook voor een ijzersterk programma. Het maken van speurtochten met uitdagende opdrachten is onze specialiteit. We hebben een aantal van Nederlands populairste speurtochten gemaakt. En het beste van onze routes, puzzels, raadsels en technieken is verwerkt in 7 Missions, de meest uitdagende en dynamische citygame van Nederland.

  Klik HIER voor referenties en reacties.

  GPS bedrijfsuitje 7 Missions
  Code 7

    Middels deze weg wil ik jullie namens al het personeel bedanken voor de geweldige ervaring van de citygame in Den Bosch. Zelfs ik als fanatiek geocacher heb een paar keer op mijn neus gekeken hoe vernuftig dit alles in elkaar gesleuteld was. We hebben er nog lang over na gesproken tijdens het eten.

  Folder

     onze folder (pdf)

 •  

    JaTi voor GPS bedrijfsuitjes, GPS routes en GPS verhuur     
      webdesign door walla walla  
    JaTi is vermeld op:  
  <!--Begin Walla Walla webdesign pagina voor oude browsers--> <font face="verdana,arial,helvetica" color="#000066" size="5"> JaTi - voor recreatie met de GPS ( geocaching en GPS - routes ) <br><br> <font face="verdana,arial,helvetica" color="#000066" size="2"> Sinds een paar jaar is GPS populair bij recreanten. En deze populariteit neemt snel toe. Een GPS wordt door recreanten veel gebruikt om hun route te bepalen en voor geocaching (schatzoeken). We zetten GPS routes en geocaches uit voor iedereen die daar belangstelling voor heeft. Ook verkoopt en verhuurt JaTi GPS'en en organiseert zij speciale bedrijfsuitjes en GPS events."> <br><br> Trefwoorden: jati, gps, bedrijfsuitje, bedrijfsuitjes, cache, geocache, geocaching, route, routes, familiefeest, familiefeesten, personeelsuitje, personeelsuitjes, personeelsfeest, groepsuitje, groepsuitjes, personeelsfeesten, kinderfeestje, kinderfeestjes, verjaardagsfeestje, verjaardagsfeestjes, verhuur