Spoorloos
   


Contact


JaTi
tel.: 06-1240-1550
www: www.jati.nl
e-mail: info@jati.nl

JaTi op Twitter

"   We hebben veel positieve reacties gekregen. Kortom: het was zeer geslaagd.  "Spoorloos is een spannende gps thrillerwandeling in het bos. Al speurend wordt langzaam duidelijk wat er met het vermiste meisje Sanne is gebeurd. Het verhaal dat wordt beleefd is wreed en gruwelijk, maar ook mooi en spannende en het kent een aantal zeer verrassende wendingen.

Spoorloos

Het meisje Sanne de Vries (12 jaar) is een paar maanden geleden ontvoerd toen ze met een groepje scouts in het bos aan een speurtocht meedeed. Politieman Frank Langers is op zoek gegaan naar het meisje. Helaas is hij niet lang daarna in zijn auto teruggevonden op de bodem van de Rijn. Nu zullen de deelnemers op zoek moeten om Sanne te vinden en te achterhalen wie haar heeft meegenomen.

GPS bedrijfsuitje Vicky

In groepjes van ongeveer 5 personen gaan de deelnemers op pad. Om hen te helpen krijgen ze het dossier over de zaak. Het bevat o.a. een brief van agent Frank Langers en een geheimzinnig document met mogelijke verdachten.

Om even op adem te komen is er halverwege een pauze met drinken en een koek. Na afloop ontvangen de deelnemers de (mini) thriller Sanne van Ina Enssr. Daarin kunnen de deelnemers nog eens precies lezen wat er voor, tijdens en na de verdwijning van Sanne precies is gebeurd. Dit plaatst de gebeurtenissen weer in een ander daglicht.

Locaties

Wageningen (Nol in 't Bosch), Kaatsheuvel (Loonse en Drunense duinen), Bleiswijk (Bleiswijkse zoom), Nunspeet (Zandenbos), Apeldoorn ('t Leesten) en Baarn/Hilversum (de Vuursche).

We kunnen Spoorloos ook op andere locaties organiseren (tegen meerprijs).

GPS bedrijfsuitje Spoorloos

Tijdsduur

2.5 - 3 uur (incl. uitleg en pauze)

Inclusief

 • begeleiding
 • huur van de gps ontvangers
 • frisdrank en een koek tijdens de pauze
 • (mini)thriller "Sanne" van Ina Enssr
 • aandenken voor alle deelnemers

  Prijzen

  -30 personen
  31-60 personen
  61+ personen
  € 28,50
  €27,00
  € 25,50

  We hebben geen minimum aantal deelnemers. Wel rekenen we een minimumbedrag. Dat minimumbedrag is voor Sanne 325 euro. Alle bedragen zijn excl. BTW. Voor privé-personen (families e.d.) zijn de bedragen echter incl. BTW.

  Waarom JaTi?

  Als je het leuk lijkt om met een gps een 'verhaal te gaan beleven', dan ben je bij JaTi aan het juiste adres. We zorgen voor een goede uitleg, een gezellige sfeer en vooral ook voor geweldige routes, want het maken er van is onze specialiteit. We hebben een aantal van Nederlands populairste thrillerwandelingen van Nederland gemaakt zoals de bekroonde tochten Het mysterie van de drie zusjes. Bovendien is samengewerkt met Ina Enssr, auteur van o.a. de adembenemende thriller d3Zusjes.

  Klik HIER voor referenties en reacties.

  Folders

     onze folder (pdf)

  Uitbreidingsopties

  Als je voor of na het uitje met JaTi nog iets wilt eten of drinken of nog iets anders leuk wilt doen, kun je HIER klikken voor leuke ideeên

 •  

    JaTi voor GPS bedrijfsuitjes, GPS routes en GPS verhuur     
      webdesign door walla walla  
    JaTi is vermeld op:  
  <!--Begin Walla Walla webdesign pagina voor oude browsers--> <font face="verdana,arial,helvetica" color="#000066" size="5"> JaTi - voor recreatie met de GPS ( geocaching en GPS - routes ) <br><br> <font face="verdana,arial,helvetica" color="#000066" size="2"> Sinds een paar jaar is GPS populair bij recreanten. En deze populariteit neemt snel toe. Een GPS wordt door recreanten veel gebruikt om hun route te bepalen en voor geocaching (schatzoeken). We zetten GPS routes en geocaches uit voor iedereen die daar belangstelling voor heeft. Ook verkoopt en verhuurt JaTi GPS'en en organiseert zij speciale bedrijfsuitjes en GPS events."> <br><br> Trefwoorden: jati, gps, bedrijfsuitje, bedrijfsuitjes, cache, geocache, geocaching, route, routes, familiefeest, familiefeesten, personeelsuitje, personeelsuitjes, personeelsfeest, groepsuitje, groepsuitjes, personeelsfeesten, kinderfeestje, kinderfeestjes, verjaardagsfeestje, verjaardagsfeestjes, verhuur