The Secret Kist
   

Over ons


Contact


JaTi
tel.: 06-1240-1550
www: www.jati.nl
e-mail: info@jati.nl


"   We vonden het een geweldige tocht !  "Bij The Secret Kist moeten de deelnemers een mysterieus kistje zien te openen. Daarvoor is een geheime cijfercombinatie nodig. Om de code te kunnen vinden, moeten vijf uitdagende opdrachten worden uitgevoerd.

The Secret Kist

The Secret Kist begint met een korte uitleg waarin we vertellen hoe je een GPS gebruikt en wat het spel inhoudt. Na de introductie gaan de deelnemers in teams van ca. 5 personen op pad. Elk team moet vier opdrachten uitvoeren: Foto's, Nummer 7, Het Verborgen kokertje, De Kaart en De Sleutel.

GPS bedrijfsuitje GPS Challenge

Foto's is een ontdekkingstocht door de stad. De deelnemers moeten opvallende plekjes zien te ontdekken aan de hand van foto's.

Bij Nummer 7 moeten de deelnemers een geheime boodschap zien te ontcijferen. Deze boodschap is verstopt achter nummer 7. Maar waar is nummer 7?

Bij Het Verborgen Kokertje moeten de deelnemers eerst een aantal leuke puzzels oplossen en dan op zoek.

Bij De Kaart gaan de teams op pad met een geheimzinnige kaart. Pijlen en nummers wijzen de weg. Maar het volgen van de route is niet eenvoudig.

De opdracht De Sleutel leidt de deelnemers naar een geheime locatie waar ze ´de sleutel´ en een 'escape' kunnen verdienen.

GPS Challenge

Nadat de vijf challenges zijn uitgevoerd en de geheime code is bepaald, kan The Secret Kist worden geopend. In het kistje zit een verrassing voor iedere deelnemer.

The Secret Kist is een leuk spel voor iedereen. Het spel is erg afwisselend omdat de vier opdrachten sterk verschillen. Soms moeten puzzels worden opgelost, bij andere opdrachten gaat het vooral om goed kunnen zoeken. Het spel is een prachtige manier om de stad eens op een andere manier te ontdekken. The Secret Kist is ook zeer geschikt voor families en kleinere groepen.

Kenmerken

origineel, leuk en inventief
ideaal voor teambuilding
competitie (met een winnaar)
in de stad (citygame)
in de natuur (outdoorgame)
indoor

Tijdsduur

2,5 uur.

Inclusief

 • begeleiding
 • gebruik van tools
 • aandenken voor alle deelnemers

  GPS bedrijfsuitje The Secret Kist

  Prijzen

  € 24,50 per persoon

  We hebben geen minimum aantal deelnemers. Wel rekenen we een minimum bedrag. Voor The Secret Kist is dat 395 euro. Alle bedragen zijn excl. BTW. Voor privé-personen (families e.d.) zijn de bedragen echter incl. BTW.

  Locaties

  Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Gouda, Harderwijk, Naarden, Nijmegen, Utrecht, Wageningen en Zwolle.

  We kunnen The Secret Kist ook op andere locaties voor je organiseren (tegen meerprijs).

  Waarom JaTi?

  JaTi is de specialist in outdoorgames en citygames van Nederland. Als je het leuk lijkt om met een gps een schat te gaan zoeken, dan ben je bij JaTi aan het juiste adres. We kennen alle ins-en-outs van het geocachen en kunnen je dan ook als geen ander de kick ervan laten ervaren. We zorgen voor een goede uitleg, een gezellige sfeer en vooral ook voor geweldige routes, want het maken er van is onze specialiteit. Wij hebben onder andere een aantal van Nederlands populairste caches gemaakt, zoals de veel bekroonde caches Het mysterie van de drie zusjes en De bakens van Malpigi.

  Klik HIER voor referenties en reacties.

  Folder

     onze folder (pdf)

 •  

    JaTi voor GPS bedrijfsuitjes, GPS routes en GPS verhuur     
      webdesign door walla walla  
    JaTi is vermeld op:  
  <!--Begin Walla Walla webdesign pagina voor oude browsers--> <font face="verdana,arial,helvetica" color="#000066" size="5"> JaTi - voor recreatie met de GPS ( geocaching en GPS - routes ) <br><br> <font face="verdana,arial,helvetica" color="#000066" size="2"> Sinds een paar jaar is GPS populair bij recreanten. En deze populariteit neemt snel toe. Een GPS wordt door recreanten veel gebruikt om hun route te bepalen en voor geocaching (schatzoeken). We zetten GPS routes en geocaches uit voor iedereen die daar belangstelling voor heeft. Ook verkoopt en verhuurt JaTi GPS'en en organiseert zij speciale bedrijfsuitjes en GPS events."> <br><br> Trefwoorden: jati, gps, bedrijfsuitje, bedrijfsuitjes, cache, geocache, geocaching, route, routes, familiefeest, familiefeesten, personeelsuitje, personeelsuitjes, personeelsfeest, groepsuitje, groepsuitjes, personeelsfeesten, kinderfeestje, kinderfeestjes, verjaardagsfeestje, verjaardagsfeestjes, verhuur