Kinderfeestjes met GPS
   

Over ons


Contact


JaTi
tel.: 06-1240-1550
www: www.jati.nl
e-mail: info@jati.nl


"   Nog even een bedankje voor het feestje van mijn dochters, erg veel leuke reacties gehad, was een groot succes.  "Voor kinderen vanaf 10 jaar organiseren we speciale GPS kinderfeestjes waarin kinderen het bos in gaan op zoek naar verborgen schatten. Een GPS event is een leuk idee voor een kinderfeestje. Het is leerzaam (de kinderen leren wat over navigeren en een nieuwe techniek), maar vooral ook leuk en spannend want welk kind wil er niet op zoek naar een verborgen schat. De kinderen zijn bovendien lekker buiten.

Kinderfeestjes met GPS

Het programma begint met een korte introductie, waarin op speelse wijze wordt uitgelegd wat navigeren is, hoe een GPS werkt en hoe je met een GPS schatten kunt vinden.

Na de introductie gaan de kinderen in kleine groepjes (4-5 kinderen) op pad op zoek naar de schat van Merlijn. Deze schat bevindt zich aan het einde van een onzichtbaar labyrint. Door onderweg de juiste aanwijzingen te vinden kan de schat gevonden worden.

GPS kinderfeest

Nadat de schat van Merlijn is gevonden, is het tijd om wat te drinken en te eten. Er is frisdrank en een zakje chips.

Tot slot kunnen de kinderen op zoek naar een tweede schat. Deze schat kan alleen gevonden na het oplossen van een aantal leuke raadsels.

Bij een kinderfeestje loopt elk groepje een eigen route. Ze lopen dus niet achter elkaar aan.

Kinderen moeten ongeveer 10 jaar zijn om mee te kunnen doen. De maximum leeftijd is 13 jaar. Bij kinderfeestjes van kinderen tot en met 13 jaar moet per groepje 1 volwassen begeleider mee (een ouder o.i.d.).

Tijdsduur

2 uur

GPS kinderfeest

Inclusief

 • begeleiding
 • gebruik van gps-ontvangers
 • schatten
 • frisdrank en chips tijdens de pauze

  Prijzen

  De prijs voor een kinderfeestje is 125 euro (incl. BTW). Dit is inclusief uitleg, drinken, chips, schatten en de huur van de GPS'en. Deze prijs geldt voor voor een groep van max. 10 kinderen. Elk extra kind kost 10,00 euro extra.

  Locaties

  Wageningen (Nol in 't Bosch)

 •  

    JaTi voor GPS bedrijfsuitjes, GPS routes en GPS verhuur     
      webdesign door walla walla  
    JaTi is vermeld op:  
  <!--Begin Walla Walla webdesign pagina voor oude browsers--> <font face="verdana,arial,helvetica" color="#000066" size="5"> JaTi - voor recreatie met de GPS ( geocaching en GPS - routes ) <br><br> <font face="verdana,arial,helvetica" color="#000066" size="2"> Sinds een paar jaar is GPS populair bij recreanten. En deze populariteit neemt snel toe. Een GPS wordt door recreanten veel gebruikt om hun route te bepalen en voor geocaching (schatzoeken). We zetten GPS routes en geocaches uit voor iedereen die daar belangstelling voor heeft. Ook verkoopt en verhuurt JaTi GPS'en en organiseert zij speciale bedrijfsuitjes en GPS events."> <br><br> Trefwoorden: jati, gps, bedrijfsuitje, bedrijfsuitjes, cache, geocache, geocaching, route, routes, familiefeest, familiefeesten, personeelsuitje, personeelsuitjes, personeelsfeest, groepsuitje, groepsuitjes, personeelsfeesten, kinderfeestje, kinderfeestjes, verjaardagsfeestje, verjaardagsfeestjes, verhuur