Sin City
   

Over ons


Contact


JaTi
tel.: 06-1240-1550
www: www.jati.nl
e-mail: info@jati.nl


"   Iedereen
was heel erg
enthousiast.
Het was een
daverend  
succes.  
"
In het door misdaad en verloedering geteisterde stad gaan teams van 5 personen de strijd aan met elkaar en met de (on)georganiseerde misdaad.

Sin City

Sin City begint met een korte uitleg van het spel. Daarna duiken de deelnemers in teams van ca. vijf personen de 'criminele wereld' in. Door misdaadzaken op te lossen, kunnen de teams punten scoren. Daarnaast kunnen extra punten worden gescoord met een hele batterij aan bonusopdrachten. Het team dat de meeste punten scoort, wint het spel.

Bedrijfsuitje Sin City


De misdaaddossiers

De teams krijgen in totaal 6 (ZES!) misdaaddossiers op 'hun bureau'. De dossiers die de teams kunnen verwachten:

The hardened criminal
Interpol stuurt een mailtje met het verzoek op zoek te gaan naar een geharde crimineel. Arresteer hem/haar niet. Dat is veel te gevaarlijk.

Bedrijfsuitje Sin City

Vermist
Vicky (11) is ontvoerd in een smal steegje in het centrum van de stad. Zoek uit wie de ontvoerder is en vind Vicky en vind Vicky!

The Line Up
Petra Wilmots is gedood toen zij haar hondje uitliet. Wie heeft haar vermoord?

De inlsuiper
Een dief heeft voor tonnen aan diamanten gestolen. Zoek uit wie het was en kraak de kluis.

De bom
Er ligt een bom in de stad. Er zijn nog maar een paar uur om de bom onschadelijk te maken. Gelukkig gaf 'Simon' een hint waarmee de deactiveringscode kan worden gevonden.

Bedrijfsuitje Sin City

Cold Case
Vele jaren geleden, op een ijskoude zondag, is Jannie de Jong vermoord in het niet geďsoleerde en dus ijskoude huis waar ze toen woonde. Er zijn drie getuigen. Die wijzen echter naar elkaar. Luister naar hun verklaringen en ontdek wie de dader is.


Bonusopdrachten

Naast de zes misdaadzaken zijn er punten te scoren door bonusopdrachten te doen. Door de vele bonusopdrachten wordt Sun City nog dynamischer. Een paar voorbeelden zijn:

Code 7
De teams moeten zoveel mogelijk verborgen tags zien te ontdekken. Elke goede tag levert punten op. Deze opdracht begint bij aanvang van het spel en stopt pas als het spel eindigt.

Sin City

De ondervraging
Ondervraag onze undercover agent en ontrafel het pikzwarte verhaal over de dode vrouw in de bar.

De crimespotter
Ga op zoek naar een echt misdrijf in de desolate stad.


De Winnaars

Aan het eind van het spel wordt bepaald welk team het best de misdaad heeft bestreden. Voor hen is er een prachtige prijs. Voor iedereen is er bovendien een bijzonder leuk aandenken.

Kenmerken

origineel, leuk en inventief
ideaal voor teambuilding
competitie (met een winnaar)
begeleid (op locatie)
incl. prijzen
in de stad (citygame)
in de natuur (outdoorgame)
thuis (online)

Tijdsduur

2,5 - 3 uur

Inclusief

 • Begeleiding en instructie
 • Prijsuitreiking
 • Prijs voor het winnende team
 • Aandenken voor alle deelnemers

  Bedrijfsuitje Sin City

  Locaties

  We kunnen Sin City op onze vaste locaties organsieren. Onze vaste locaties zijn:

  Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Gouda, Harderwijk, Naarden, Nijmegen, Utrecht, Venlo, Wageningen en Zwolle.

  Prijzen

  € 33,50 per persoon

  We hebben geen minimum aantal deelnemers. Wel rekenen we een minimum bedrag. Voor Sin City is dat op onze vaste locaties 425 euro. Alle bedragen zijn excl. BTW. Voor privé-personen (families e.d.) zijn de bedragen echter incl. BTW.

  Bedrijfsuitje Sin City

  Waarom JaTi?

  JaTi is de specialist in outdoorgames en citygames van Nederland. Als je het leuk lijkt om een outdoorgame te doen, dan ben je bij JaTi aan het juiste adres. We zorgen voor een goede uitleg en een gezellige sfeer maar vooral ook voor een ijzersterk programma. Het maken van speurtochten met uitdagende opdrachten is onze specialiteit. We hebben een aantal van Nederlands populairste speurtochten gemaakt. En het beste van onze routes, puzzels, raadsels en technieken is verwerkt in Sin City, het leukste misdaadspel van Nederland.

  Klik HIER voor referenties en reacties.

  Bedrijfsuitje Sin City

 •  

    JaTi voor GPS bedrijfsuitjes, GPS routes en GPS verhuur     
      webdesign door walla walla  
    JaTi is vermeld op:  
  <!--Begin Walla Walla webdesign pagina voor oude browsers--> <font face="verdana,arial,helvetica" color="#000066" size="5"> JaTi - voor recreatie met de GPS ( geocaching en GPS - routes ) <br><br> <font face="verdana,arial,helvetica" color="#000066" size="2"> Sinds een paar jaar is GPS populair bij recreanten. En deze populariteit neemt snel toe. Een GPS wordt door recreanten veel gebruikt om hun route te bepalen en voor geocaching (schatzoeken). We zetten GPS routes en geocaches uit voor iedereen die daar belangstelling voor heeft. Ook verkoopt en verhuurt JaTi GPS'en en organiseert zij speciale bedrijfsuitjes en GPS events."> <br><br> Trefwoorden: jati, gps, bedrijfsuitje, bedrijfsuitjes, cache, geocache, geocaching, route, routes, familiefeest, familiefeesten, personeelsuitje, personeelsuitjes, personeelsfeest, groepsuitje, groepsuitjes, personeelsfeesten, kinderfeestje, kinderfeestjes, verjaardagsfeestje, verjaardagsfeestjes, verhuur