CrimeXperience
   

Over ons


Contact


JaTi
tel.: 06-1240-1550
www: www.jati.nl
e-mail: info@jati.nl


"   Iedereen
was heel erg
enthousiast.
Het was een
daverend  
succes.  
"
CrimeXperience is het leukste misdaadspel van Nederland. Teams van ongeveer 5 personen gaan op pad om een verschillende 'crimes' op te lossen.

CrimeXperience

CrimeXperience begint met een korte uitleg van het spel. Daarna gaan de deelnemers in teams van ca. vijf personen op pad naar hun eerste crime scene. Elk team moet proberen verschillende delicten op te lossen. Het team dat de meeste misdaaddossiers op de juiste manier weet af te handelen, wint het spel.

CrimeXperience


De misdaaddossiers

De teams krijgen verschillende misdaaddossiers op 'hun bureau'. Een paar van de dossiers die de teams kunnen verwachten:

De crime scene
Bert de Vos gevonden, vlakbij de Albert Heijn. Hij is om het leven gebracht. De crime scene is goed onderzocht. Of heeft de politie toch een aanwijzing gemist?

Vicky
Vicky (14) is verdwenen. Ze is vorige week ontvoerd in een smal steegje in het centrum van de stad. Misschien helpt een poster haar terug te vinden.

Bedrijfsuitje CrimeXperience

De achtervolging
Er is goud gestolen bij Amsterdam Gold? Volg de verdachte en ontdek wie het is en waar de buit verstopt is.

De getuigen
Henk de Vries is dood gevonden. Een duidelijk gevalletje van zelfmoord. Of toch niet? Er zijn vier getuigen.


De Winnaars

Aan het eind van het spel wordt bepaald welk team het best de misdaad heeft bestreden. Voor hen is er een mooie prijs. Voor de teams die iets minder overeenkomsten met Sherlock Holmes hadden, is er een leuk aandenken.

Kenmerken

origineel, leuk en inventief
ideaal voor teambuilding
competitie (met een winnaar)
in de stad (citygame)
in de natuur (outdoorgame)

Tijdsduur

2,5 - 3 uur

Inclusief

 • Begeleiding en instructie
 • Prijsuitreiking
 • Prijs voor het winnende team
 • Aandenken voor alle deelnemers

  Bedrijfsuitje CrimeXperience

  Locaties

  We kunnen CrimeXperience op onze vaste locaties organsieren. Onze vaste locaties zijn:

  Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Gouda, Harderwijk, Naarden, Nijmegen, Utrecht, Venlo, Wageningen en Zwolle.

  Prijzen

  € 29,50 per persoon

  We hebben geen minimum aantal deelnemers. Wel rekenen we een minimum bedrag. Voor CrimeXperience is dat op onze vaste locaties 395 euro. Alle bedragen zijn excl. BTW. Voor privé-personen (families e.d.) zijn de bedragen echter incl. BTW.

  Bedrijfsuitje CrimeXperience

  Waarom JaTi?

  JaTi is de specialist in outdoorgames en citygames van Nederland. Als je het leuk lijkt om een outdoorgame te doen, dan ben je bij JaTi aan het juiste adres. We zorgen voor een goede uitleg en een gezellige sfeer maar vooral ook voor een ijzersterk programma. Het maken van speurtochten met uitdagende opdrachten is onze specialiteit. We hebben een aantal van Nederlands populairste speurtochten gemaakt. En het beste van onze routes, puzzels, raadsels en technieken is verwerkt in CrimeXperience, het leukste misdaadspel van Nederland.

  Klik HIER voor referenties en reacties.

  Folder

     onze folder (pdf)

 •  

    JaTi voor GPS bedrijfsuitjes, GPS routes en GPS verhuur     
      webdesign door walla walla  
    JaTi is vermeld op:  
  <!--Begin Walla Walla webdesign pagina voor oude browsers--> <font face="verdana,arial,helvetica" color="#000066" size="5"> JaTi - voor recreatie met de GPS ( geocaching en GPS - routes ) <br><br> <font face="verdana,arial,helvetica" color="#000066" size="2"> Sinds een paar jaar is GPS populair bij recreanten. En deze populariteit neemt snel toe. Een GPS wordt door recreanten veel gebruikt om hun route te bepalen en voor geocaching (schatzoeken). We zetten GPS routes en geocaches uit voor iedereen die daar belangstelling voor heeft. Ook verkoopt en verhuurt JaTi GPS'en en organiseert zij speciale bedrijfsuitjes en GPS events."> <br><br> Trefwoorden: jati, gps, bedrijfsuitje, bedrijfsuitjes, cache, geocache, geocaching, route, routes, familiefeest, familiefeesten, personeelsuitje, personeelsuitjes, personeelsfeest, groepsuitje, groepsuitjes, personeelsfeesten, kinderfeestje, kinderfeestjes, verjaardagsfeestje, verjaardagsfeestjes, verhuur