GPS cursussen
   
   


Over ons


Contact

JaTi
tel.: 06-1240-1550
www: www.jati.nl
e-mail: jati@wallawalla.nl
JaTi op Twitter
Privécursussen

Wij geven ook privécursussen bij ons of bij u thuis of lekker in het bos. Neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.GPS cursussen

Regelmatig organiseren we GPS cursussen. De cursussen zijn bedoeld voor iedereen die kennis wil maken met gps. We hanteren daarbij het uitgangspunt dat je het beste leert door het zelf te doen. We wisselen de theorie dan ook steeds af met een praktijkoefening. Je kunt je eigen gps* meenemen of als je er nog niet een hebt, een gps van ons lenen.

Programma

Tijdens het eerste deel van de cursus leer je wat gps is en hoe een gps werkt en hoe je met een gps je weg kunt vinden. Aan de hand van een opdracht ga je vervolgens in kleine groepjes navigeren naar punten in de buurt. Na deze navigatie-oefening vertellen we meer over coördinaten en coördinaatstelsels en leggen we uit hoe je de instellingen van je je gps kunt aanpassen.

Na ongeveer anderhalf uur is het tijd voor een korte pauze met wat te drinken en een koek.

In deel twee maak je kennis met geocaching en ga je in kleine groepjes op zoek naar een schat (cache). Nadat de cache is gevonden geven we informatie over de aanschaf van een gps, kaarten voor je gps en handige informatie op internet. Tot slot vertellen we hoe je met een gps een route (route / track) kunt lopen en fietsen. Dit breng je ook in de praktijk door met je gps een korte wandeling te maken.

Na de wandeling is er nog tijd voor vragen en krijgt iedere deelnemer een exemplaar van het boekje 'Alles over GPS in 20 pagina's'.


* de cursus heeft betrekking op GPS-en van het merk Garmin zoals modellen van het type eTrex, GPSMAP60/62, Dakota, Oregon en Montana.Reacties

  Beste JaTi,

Het is nu the day after onze GPS introductiecursus. De halve ochtend aan de telefoon gehangen om te vertellen hoe leerzaam maar ook hoe leuk de cursus was, geen saai moment.

We hebben wel overal mazzel mee gehad. Het weer was prachtig, de groep was niet te groot zodat we de luxe hadden allemaal een GPS te kunnen gebruiken en veel persoonlijke aandacht van geweldige docenten.

Zomaar toevallig kwamen we jullie cursusaanbod tegen op internet en dat was ons geluk. Met jullie waardevol advies in ons achterhoofd stappen wij eerdaags goed voorbereid de Garmin GPS shop binnen. Volgend seizoen hopen wij als eersten van ons team dat weidevogelnesten beschermt, met de GPS aan de slag te gaan. We rekenen erop dat we onze groep en de anderen kunnen laten zien dat het werkt om nesten, behalve met stokken (die nog wel eens verdwijnen) en een veldboekje, op een kaart te markeren en dan zullen we jullie cursus zeker aanraden om mee te beginnen. Daarnaast kijken wij uit naar vele ontspannende wandelingen zonder zorgen om het uitgangspunt weer te bereiken.

Als kers op de taart kregen we nog dat mooie en handige boekje dat hebben jullie geschreven, het krijgt een vast plekje in de rugzak en zal, vooral in het begin, nog vaak tevoorschijn worden gehaald.

Hartelijk bedankt, Ina en Clint

Datums en Locaties 2013
 • 24 februari in Utrecht
  (Amelisweerd)
 • 10 maart in Wageningen
  (Oostereng)
 • 24 maart in Bleiswijk
  (Bleiswijkse zoom)
 • 7 april in Utrecht
  (Amelisweerd)
 • 12 mei in Waalwijk / Kaatsheuvel
  (Loonse en Drunense duinen)
 • 26 mei in Wageningen
  (Oostereng)
Tijden

De introductiecursussen beginnen om 13.30 en duren ongeveer 3 uur.

GPS cursussen

Inclusief

 • begeleiding
 • gebruik van de gps-ontvangers
 • schatten
 • boekje Alles over GPS in 20 pagina's
 • frisdrank en koek tijdens de pauze

  Prijzen

  De prijs voor de cursus is 20,00 euro per persoon. In geval van een groepje betalen de personen 2, 3, 4 etc. 15 euro p.p. De bedragen zijn inclusief consumpties, begeleiding, het boekje 'Alles over GPS in 20 pagina's en het gebruik van een gps (1 gps en 1 boekje per groepje). De betaling is contant bij aanvang van de cursus.

  Reserveren

  Reserveren is verplicht i.v.m. het aantal startplaatsen. Dit kan per e-mail: jati@wallawalla.nl of telefonisch (06-1240-1550). Geef in ieder geval even aan met hoeveel personen je komt.

  Overig

  Je gebruikt tijdens de cursus een GPS (Garmin eTrex H) van ons, maar je kunt ook je eigen gps meenemen en (bij de meeste) onderdelen gebruiken.

  GPS Collectief


  JaTi is lid van
  het GPS Collectief

  Bij onvoldoende aanmeldingen gaat een GPS cursus niet door.

  Deelname is op eigen risico. JaTi aanvaardt geen aansprakelijkheid voor persoonlijke ongevallen of schade aan bezittingen.
 •  

    JaTi voor GPS bedrijfsuitjes, GPS routes en GPS verhuur     
      webdesign door walla walla  

  <!--Begin Walla Walla webdesign pagina voor oude browsers--> <font face="verdana,arial,helvetica" color="#000066" size="5"> JaTi - voor recreatie met de GPS ( geocaching en GPS - routes ) <br><br> <font face="verdana,arial,helvetica" color="#000066" size="2"> Sinds een paar jaar is GPS populair bij recreanten. En deze populariteit neemt snel toe. Een GPS wordt door recreanten veel gebruikt om hun route te bepalen en voor geocaching (schatzoeken). We zetten GPS routes en geocaches uit voor iedereen die daar belangstelling voor heeft. Ook verkoopt en verhuurt JaTi GPS'en en organiseert zij speciale bedrijfsuitjes en GPS events."> <br><br> Trefwoorden: jati, gps, cursus, opleiding, training, cursussen </center> </body> </html>