Hallie Trawallie
   

Over ons


Contact


JaTi
tel.: 06-1240-1550
www: www.jati.nl
e-mail: info@jati.nl


"   Iedereen
was laaiend enthousiast. Het was zeer, zeer geslaagd.  
"
Hallie Trawallie is het nieuwste uitje van JaTi. Bijzonder is dat dit spel op iedere locatie gedaan kan worden. In de stad, op een bedrijventerrein of in het bos, overal is dit superleuke programma mogelijk. Het spel bestaat uit uitdagende zoek- en puzzelopdrachten en is voor iedereen die houdt van mentale uitdagingen en heftige competitie.

Hallie Trawallie

De deelnemers verzamelen op de afgesproken plek en krijgen daar eerst een uitleg over het spel. Ieder team krijgt een rugzak met gadgets om de opdrachten uit te kunnen voeren. Daarna gaan de groepjes van start met de eerste opdracht van Hallie Trawallie....

GPS bedrijfsuitje 7 Missions
Numbers

De to-do-list van Hallie Trawallie

De deelnemers gaan op pad om de opdrachten van de to-do-list van Hallie Trawallie uit te voeren. Elk op een eigen locatie, ergens in de stad of in de natuur. Bij het uitvoeren van deze opdrachten gaat het niet om kracht en snelheid, maar om slimheid, samenwerking, lef en inventiviteit. De opdrachten zijn deels afhankelijk van de locatie, maar allemaal zijn ze zeer uitdagend. Hieronder een paar voorbeelden om alvast in de stemming te komen:

The Billboard: ga op zoek naar het billboard - ga op zoek naar de opdracht - ga op zoek naar de oplossing.

The Green House: deze opdracht vind je in de groene woning - maar daar is meer!

GPS bedrijfsuitje 7 Missions
Speuren!

The Tag: vind het metalen plaatje en ontcijfer de code.

?????: ga naar de ultra geheime locatie van Hallie Trawallie voor een scala aan uitdagingen.

The Magic Square: wat is H en hoe bepaal je H?

Extra opdrachten

Naast de opdrachten van de to-do-list bevat het spel nog een aantal extra opdrachten waarmee punten gescoord kunnen worden. Door deze bonusopdrachten wordt Hallie Trawallie nog dynamischer.

GPS bedrijfsuitje 7 Missions
??????.

The end

Na afloop van het spel gaan de teams naar de eindlocatie. Hier worden de punten geteld en worden de juiste oplossingen van alle opdrachten verteld. Dan volgt de prijsuitreiking met een prachtige prijs voor het winnende team. De overige deelnemers krijgen een mooi aandenken aan Hallie Trawallie.

Kenmerken

origineel, leuk en inventief
ideaal voor teambuilding
competitie (met een winnaar)
in de stad (citygame)
in de natuur (outdoorgame)
indoor

GPS bedrijfsuitje 7 Missions
You are being watched!

Tijdsduur

ca. 3 uur (incl. uitleg en prijsuitreiking)

De tijdsduur is eenvoudig aan te passen aan jullie wensen.

Inclusief

 • begeleiding
 • gebruik van de tools*
 • prijsuitreiking
 • aandenken voor alle deelnemers

  * m.u.v. mobiele telefoons - de deelnemers gebruiken hun eigen telefoons om te communiceren

  Hallie Trawallie.

  Prijzen

  € 28,50 per persoon

  We hebben geen minimum aantal deelnemers. Wel rekenen we een minimum bedrag. De hoogte van dat minimumbedrag is afhankelijk van de afstand tot Wageningen. Voor locaties die minder dan 100 km van Wageningen liggen, is het minimumbedrag 495 euro. Voor locaties die 100-150 km van Wageningen liggen, is dit 595 euro. Voor locaties die meer dan 150 km van Wageningen liggen, rekenen we minimaal 695 euro. Alle bedragen zijn excl. BTW. Voor privé-personen (families e.d.) zijn de bedragen incl. BTW.

  Locaties

  In elke plaats in Nederland, zoals:

  Amsterdam - Rotterdam - Den Haag - Utrecht - Eindhoven - Tilburg - Groningen - Almere - Breda - Nijmegen - Enschede - Apeldoorn - Haarlem - Amersfoort - Zaanstad - Arnhem - Haarlemmermeer - 's Hertogenbosch - Zoetermeer - Zwolle - Maastricht - Leiden - Dordrecht - Ede - Emmen - Westland - Venlo - Delft - Deventer - Leeuwarden - Alkmaar - Sittard-Geleen - Helmond - Heerlen - Hilversum - Oss - Amstelveen - Hengelo - Purmerend - Roosendaal - Schiedam - Lelystad - Alphen aan den Rijn - Leidschendam-Voorburg - Almelo - Spijkenisse - Hoorn - Gouda - Vlaardingen - Assen - Bergen op Zoom - Capelle aan den IJssel - Veenendaal - Katwijk - Zeist - Nieuwegein - Roermond - Den Helder - Doetinchem - Hoogeveen - Terneuzen - Middelburg - Gorinchem - Wageningen - Naarden - Zutphen - Harderwijk.

  Informeer naar de mogelijkheden.

  Waarom JaTi?

  JaTi is de specialist in outdoorgames en citygames van Nederland. Als je het leuk lijkt om een citygame te doen, dan ben je bij JaTi dus aan het juiste adres. We zorgen voor een goede uitleg en een gezellige sfeer maar vooral ook voor een ijzersterk programma. Het maken van speurtochten met uitdagende opdrachten is onze specialiteit. We hebben een aantal van Nederlands populairste speurtochten gemaakt. En het beste van onze routes, puzzels, raadsels en technieken is verwerkt in 7 Missions II, de meest uitdagende en dynamische citygame van Nederland.

  Klik HIER voor referenties en reacties.

  Folder

     onze folder (pdf)

 •  

    JaTi voor GPS bedrijfsuitjes, GPS routes en GPS verhuur     
      webdesign door walla walla  
    JaTi is vermeld op:  
  <!--Begin Walla Walla webdesign pagina voor oude browsers--> <font face="verdana,arial,helvetica" color="#000066" size="5"> JaTi - voor recreatie met de GPS ( geocaching en GPS - routes ) <br><br> <font face="verdana,arial,helvetica" color="#000066" size="2"> Sinds een paar jaar is GPS populair bij recreanten. En deze populariteit neemt snel toe. Een GPS wordt door recreanten veel gebruikt om hun route te bepalen en voor geocaching (schatzoeken). We zetten GPS routes en geocaches uit voor iedereen die daar belangstelling voor heeft. Ook verkoopt en verhuurt JaTi GPS'en en organiseert zij speciale bedrijfsuitjes en GPS events."> <br><br> Trefwoorden: jati, gps, bedrijfsuitje, bedrijfsuitjes, cache, geocache, geocaching, route, routes, familiefeest, familiefeesten, personeelsuitje, personeelsuitjes, personeelsfeest, groepsuitje, groepsuitjes, personeelsfeesten, kinderfeestje, kinderfeestjes, verjaardagsfeestje, verjaardagsfeestjes, verhuur