The Phone
   

Over ons


Contact


JaTi
tel.: 06-1240-1550
www: www.jati.nl
e-mail: info@jati.nl


"   Wat een    
ontzettend  
leuk spel.  
"
Hou je telefoon gereed voor The Phone. Er staat jou en je team van 5 à 6 personen een reeks boeiende opdrachten en interactieve uitdagingen te wachten. Eén van de meeste uitdagende citygames van dit moment.

The Phone

Op een afgesproken plek ontmoeten de deelnemers onze contactpersoon die uitlegt hoe The Phone gespeeld wordt. Daarna gaan de teams op pad voor hun eerste missie. Na elke opdracht krijgen de teams telefonisch instructies zodat ze op pad kunnen voor een volgende uitdaging op een nieuwe locatie ergens in de stad.

Bedrijfsuitje The Phone


Acht uitdagingen

In totaal kent The Phone maar liefst acht uitdagingen voor de teams. Er zijn zoekopdrachten, puzzelopdrachten en doe-opdrachten. Voorbeelden van deze uitdagingen zijn:

High
Vind het hoogste getal.

The Billboard
De poster is makkelijk gevonden. De opdrachten op deze poster zijn misschien wat lastiger.

The Magic Square
A, B, C, D, E, F, G, H. Maar wat is H?

De opzet van elke opdracht is anders. Hierdoor is het spel heel afwisselend.

GPS Challenge


Bonusopdrachten

Acht opdrachten is veel, maar nog niet voldoende. The Phone leidt je naar een groot aantal bonusopdrachten en -puzzels waarmee ook punten gescoord kunnen worden. Hierdoor wordt het spel nog leuker.


De Winnaars

Als de tijd om is, gaan de deelnemers naar een zelfgekozen eindlocatie bijv. een café of restaurant. Daar worden de scorecards ingenomen en de uitslag bekend gemaakt. Het winnende team krijgt een prachtige prijs en er is voor iedereen een leuk aandenken.

Kenmerken

origineel, leuk en inventief
ideaal voor teambuilding
competitie (met een winnaar)
in de stad (citygame)
in de natuur (outdoorgame)

Tijdsduur

2,5 - 3 uur

Inclusief

 • Begeleiding en instructie
 • Prijsuitreiking
 • Prijs voor het winnende team
 • Aandenken voor alle deelnemers

  GPS bedrijfsuitje The best of geocaching

  Locaties

  We kunnen The Phone organsieren op onze vaste locaties. Onze vaste locaties zijn:

  Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Gouda, Harderwijk, Naarden, Nijmegen, Utrecht, Venlo, Wageningen en Zwolle.

  Prijzen

  € 25,50 per persoon

  We hebben geen minimum aantal deelnemers. Wel rekenen we een minimum bedrag. Voor The Phone is dat 395 euro. Alle bedragen zijn excl. BTW. Voor privé-personen (families e.d.) zijn de bedragen echter incl. BTW.

  Bedrijfsuitje The Phone


  Waarom JaTi?

  JaTi is de specialist in outdoorgames en citygames van Nederland. Als je het leuk lijkt om een outdoorgame te doen, dan ben je bij JaTi aan het juiste adres. We zorgen voor een goede uitleg en een gezellige sfeer maar vooral ook voor een ijzersterk programma. Het maken van speurtochten met uitdagende opdrachten is onze specialiteit. We hebben een aantal van Nederlands populairste speurtochten gemaakt. En het beste van onze routes, puzzels, raadsels en technieken is verwerkt in The Phone.

  Klik HIER voor referenties en reacties.

  Folder

     onze folder (pdf)

 •  

    JaTi voor GPS bedrijfsuitjes, GPS routes en GPS verhuur     
      webdesign door walla walla  
    JaTi is vermeld op:  
  <!--Begin Walla Walla webdesign pagina voor oude browsers--> <font face="verdana,arial,helvetica" color="#000066" size="5"> JaTi - voor recreatie met de GPS ( geocaching en GPS - routes ) <br><br> <font face="verdana,arial,helvetica" color="#000066" size="2"> Sinds een paar jaar is GPS populair bij recreanten. En deze populariteit neemt snel toe. Een GPS wordt door recreanten veel gebruikt om hun route te bepalen en voor geocaching (schatzoeken). We zetten GPS routes en geocaches uit voor iedereen die daar belangstelling voor heeft. Ook verkoopt en verhuurt JaTi GPS'en en organiseert zij speciale bedrijfsuitjes en GPS events."> <br><br> Trefwoorden: jati, gps, bedrijfsuitje, bedrijfsuitjes, cache, geocache, geocaching, route, routes, familiefeest, familiefeesten, personeelsuitje, personeelsuitjes, personeelsfeest, groepsuitje, groepsuitjes, personeelsfeesten, kinderfeestje, kinderfeestjes, verjaardagsfeestje, verjaardagsfeestjes, verhuur